Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Μύδια-σούπα: "Έρχεται το κανάλι της Εκκλησίας" (δείτε το τρέιλερ και το σήμα κατατεθέν)

Διαβάζω σήμερα: 
Έρχεται το κανάλι της Εκκλησίας 

Όπως ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ιεραρχίας, Μητροπολίτη Φθιώτιδος Νικόλαο, η Εκκλησία της Ελλάδος φαίνεται πως βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση σταθερής τηλεοπτικής παρουσίας.

http://www.mediasoup.gr/node/60295 

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Με δειλά βήματα

Ο Θεσσαλονίκης είναι από τους πρώτους που «κλώτσησαν» μέσα στην Ιεραρχία όταν έπεσε η πρόταση συνεργασίας της Εκκλησίας της Ελλάδος με το κανάλι 4Ε της Μονής της Λυδίας. Τον ακολουθούν κατά πόδας και αρκετοί ακόμη της Ιεραρχίας που πιστεύουν πως είναι μια τολμηρή οικονομική κίνηση στους καιρούς που ζούμε.

Η Ιεραρχία δεν πήρε καμία τελική απόφαση και αποφάσισε να αναλάβει να αξιολογήσει τα υπέρ και τα κατά μια τετραμελής επιτροπή.
Εκείνος που το έχει δει πιο «ζεστά» από όλους ακούγεται πως είναι ο Μητροπολίτης Σερρών, ο οποίος είχε ασχοληθεί με την ιδέα και επί των ημερών του Χριστόδουλου.

Σε περίπτωση που προχωρήσει η συνεργασία, το κανάλι εν πρώτοις θα αφιερώσει μερικές ώρες του προγράμματός του στην Εκκλησία της Ελλάδος.
Κι αν στο μέλλον δεν υπάρξει πρόβλημα συνεργασίας και συνεννόησης, τότε δειλά δειλά δεν αποκλείεται και το σενάριο συνεργασίας των δύο πλευρών (Συνόδου και σημερινής διοίκησης του καναλιού) επί ίσοις όροις.

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=80612&colid=&catid=26&dt=2012-10-07%200:0:0