Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Κατάλαβες, τώρα, Σταυρούλα;

Σχόλια στο θέμα…

Σκέψεις ποῦ γεννήθηκαν ἀπό τό ὑπερβλάσφημο corpus-christi, γιά τήν 7η τέχνη, καί γιά τήν συλλογική μας εὐθύνη



stavroula είπε... 
Dn peirazei eipame...ka8arizei h XA gia ola opote dn uparxei kanena 8ema vlasfhmias.

P. MICHALOPOULOS είπε... 
«Καθαρίζουν» δυο κόμματα, για την ακρίβεια! Το κόμμα του Τσίπρα, και αυτό του Μιχαλολιάκου. «Καθαρίζουν» βρισκόμενα αντιμέτωπα, σαν σε βεντέτα. 
Προηγήθηκε το περιστατικό με τον γέροντα Παστίτσιο… Τότε η Εκκλησία, δεν αφόρισε την ΧΑ διότι και ο τούρκος πατριάρχης δεν τον θέλει τον Παΐσιο που μιλάει για αφανισμό της Τουρκίας… 
Τώρα, ακολούθησε αυτό το αμερικανικό έργο (Γαμώτο! Τι αμαρτίες πληρώνετε κι εσείς, από χθες!) και ο τούρκος πατριάρχης βρήκε την αφορμή και εξαπέλυσε τα τσιράκια του σε Αμερική, Ελλάδα και Ευρώπη, για να κατακεραυνώσουν τόσο την εθνικιστική (και καρφί στο μάτι της Τουρκίας) ΧΑ, όσο και τους χριστιανούς των ορθοδόξων αδελφοτήτων που τον ξεφωνίζουν κάθε φορά που χαμουρεύεται με τον πάπα των παπικών. 
Κατάλαβες; 

stavroula είπε... 
 -Κατάλαβες; 
 -Tsou :D 

P. MICHALOPOULOS είπε... 
«Τσου και τσου, τα μυστικά του κουκουτσιού», που έλεγε και ο ποιητής «Αθάνας»! Χα!:D 

P. MICHALOPOULOS είπε... 

Αυτοί λοιπόν που αποδοκιμάζουν την ΧΑ και λένε ότι "η Εκκλησία δεν θέλει προστάτες" (χθες μπήκε στο χορό και έτερος σφουγγοκωλάριος του Βαρθολομαίου, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος), που αποδοκιμάζουν την ΧΑ για τη συμμετοχή της στις διαμαρτυρίες για τη βλάσφημη θεατρική παράσταση, δεν βρήκαν λέξη να πουν ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος υπερασπίζεται το έργο, και κάνει αγώνα υπέρ του… δικαιώματος της βλασφημίας! 

Αντίθετα, όταν ο πιτσιρικάς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον Βαρθολομαίο πριν από μια εβδομάδα στην Κοζάνη, αντάλλαξαν τέτοιες φιλοφρονήσεις μεταξύ τους...
(ο πιτσιρικάς με τον αξιωματικό του τουρκικού στρατού), που ούτε ερωτευμένοι να ήταν! 

Κατάλαβες, τώρα, Σταυρούλα;

Δοξάζω τον Θεό που δεν τον ψήφησα τον πιτσιρικά! 
Ίσως όμως ψηφήσω ΧΑ την επόμενη φορά! Χα!

P. MICHALOPOULOS είπε... 
«Τώρα, ακολούθησε αυτό το αμερικανικό έργο (Γαμώτο! Τι αμαρτίες πληρώνετε κι εσείς, από χθες!) και ο τούρκος πατριάρχης βρήκε την αφορμή και εξαπέλυσε τα τσιράκια του…» 
Σχετικό: 
(Από ProtoThema.gr)
Αυξάνονται διαρκώς τα θύματα της Σάντι… Σε κατάσταση μέγιστης καταστροφής οι βορειοανατολικές ΗΠΑ… Εικόνα από ταινία καταστροφής θυμίζει η ερημωμένη και βυθισμένη στο σκοτάδι Νέα Υόρκη από το πέρασμα του τυφώνα Σάντι.

http://xairete.blogspot.gr/2012/10/corpus-christi-7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: