Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΑΒΑΖΩ: Φαίνεται είναι νέα "μόδα" αυτή, να απαγορεύουν (!!!) στον πιστό λαό να μπει μέσα στους Ιερούς Ναούς, προκειμένου να κάνουν με την ησυχία τους τις δημόσιες σχέσεις ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ με τους προδόταρους πολιτικάντηδες!

ΔΙΑΒΑΖΩ:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ:  
"ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!" 

ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ! 
Επέστρεψα από την περιοχή της Κοζάνης (προχθές, Σάββατο, πήγε εκεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο οποίος πριν 2 μήνες ήταν πάλι στην Κοζάνη, και πριν λίγους μήνες πάλι στην Καστοριά κλπ). 

Στους πιστούς ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να μπούνε στον Ι.Ναό του Αγίου Γεωργίου (κεντρικός ναός Εράτυρας). Επιτράπηκε η είσοδος ΜΟΝΟΝ στους επισήμους, όπως έμαθα στεκόταν ο ιερέας στην είσοδο και έδιωχνε όλους τους ντόπιους πιστούς. Αυτό είχαν ενημερώσει σχετικά και όλες τις προηγούμενες ημέρες: στην εκκλησία: θα μπούνε ΜΟΝΟΝ οι επίσημοι. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς από τις θέσεις τους είχαν κάνει τα αδύνατα δυνατά ενάντια στη λειτουργία και την επέκταση του μοναστηριού του Αγίου Αθανασίου, αλλά ως επίσημοι στρογγυλοκάθισαν... 
Ο πιστός λαός και εκεί επιτρεπόταν να είναι στο προαύλιο! 

Φαίνεται δεν θέλουν ΚΑΘΟΛΟΥ τους πιστούς μέσα στην εκκλησία. Τους βολεύει να μην φέρνουν σε δύσκολη θέση τους "επίσημους" (κλέφτες) με τους οποίους συναναστρεφόταν όλα αυτά τα χρόνια. 

Φαίνεται είναι νέα "μόδα" αυτή, να απαγορεύουν (!!!) στον πιστό λαό να μπει μέσα στους Ιερούς Ναούς, προκειμένου να κάνουν με την ησυχία τους τις δημόσιες σχέσεις ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ με τους προδόταρους πολιτικάντηδες! 
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Οι Εκκλησίες ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ ΚΛΑΜΠ ΚΑΝΕΝΟΣ!!! 
Προσέξτε να μην συνεχίσετε τις προκλήσεις, γιατί η αγανάκτηση του κόσμου θα ξεσπάσει επί δικαίων και αδίκων! 

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1123.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: