Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Την τύχη του Καντάφι (βιασμός, εκτέλεση, και μετά, διαπόμπευση του πτώματος), είχε ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Λιβύη!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Απίστευτης φρίκης φωτογραφίες με τη σορό του Αμερικανού πρεσβευτή στη Λιβύη να σύρεται νεκρός από ισλαμιστές, έδωσαν στην δημοσιότητα τα ... "χελιδονάκια" της "Αραβικής Άνοιξης" οι αιμοσταγείς φονταμενταλιστές, αμέσως μετά την επίθεση στο αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη.

Το αυτοκίνητο του άτυχου πρεσβευτή τινάχθηκε στον αέρα από ρουκέτα RPG-7 με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ο ίδιος και οι τρεις φρουροί του λέει η μία εκδοχή.

Η άλλη εκδοχή είναι χειρότερη: Λιντζαρίστηκε από το πλήθος των φανατικών. Όταν τα ζώα εκτελούσαν και μετά περιέφεραν το σώμα του Καντάφι, οι επίσημες ΗΠΑ δεν έβγαλαν ουτε μία ανακοίνωση αποδοκιμασίας.

Οι ΗΠΑ έσπειραν θύελλες και τώρα θερίζουν τυφώνες...

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=54074&Itemid=56 


«Μάχαιραν έδωσες και μάχαιραν θα λάβεις»!
Με ξιφολόγχη, δεν βίασαν ζωντανό τον Καντάφι; 
Ναι! 
Και έβγαλαν οι κανίβαλοι το βίντεο στο διαδίκτυο… Και το είδε στο κινητό της η (κερατωμένη) κυρία Κλίντον, και γελούσε με λυσσασμένη χαρά!
Γελάει και τώρα; Χα!

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αντι-αμερικανικές διαδηλώσεις έγιναν χθες σε όλες σχεδόν τις πρωτεύουσες του Ισλαμικού κόσμου, με αφορμή την ταινία ενός Ισραηλινο-αμερικανού κτηματομεσίτη από το Λος Άντζελες .

Ο Σαμ Μπάσιλ , δημιούργησε την «Αθωότητα των μουσουλμάνων» και προκάλεσε την οργή των εξτρεμιστών ισλαμιστών, με αποκορύφωνα την δολοφονία του Αμερικανού πρέσβη χθες στην Λιβύη.

stavroula είπε...

What goes around comes around...

You ain't see anything yet.