Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΨΗ: Περί του «γέροντος παστίτσιου» και της τεχνικής του αντι-ντόρου, ως εργαλείου παραπληροφόρησης των νεοναζί.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
ΑΠΟΨΗ: Περί του «γέροντος παστίτσιου» και της τεχνικής του αντι-ντόρου, ως εργαλείου παραπληροφόρησης των νεοναζί.

25 Σεπτεμβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
 
Με τον Παναγιώτη Μιχαλόπουλο συμφωνώ σε πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων και για τον παρακρατικό και παραθρησκευτικό μηχανισμό, που έχει στηθεί εδώ και μερικά χρόνια, για να «Αγιοποιήσουν» τον Παϊσιο.

[...] Την αμεσότητα της αντίδρασης άθεου ΧρυσΑυγίτη βουλευτή, σαν προστάτη της ….Ορθοδοξίας, τη συνδυάζω με το ταρακούνημα που έφαγε η Χρυσή Αυγή, με τις αποκαλύψεις για τον Αλβανό ….Εθνικιστή. 

Πιστεύω ότι ο Παστίτσιος είναι κατασκεύασμα της Χρυσής Αυγής και όσων είναι πίσω από αυτήν, για να απεγκλωβιστούν από την περί Αλβανού ΧρυσΑυγίτη ενασχόληση των ΜΜΕ και του διαδικτύου. 

Ο Μιχαλολιάκος και όσοι κρύβονται πίσω από αυτόν, χειρίζονται τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, με μεγάλη επιτυχία όποτε στριμώχνονται, και με το Αλβανό ΧρυσΑυγίτη, είχαν στριμωχτεί Παναγιώτη μου.[...] 

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ:

Διότι… «τιμή αγίου, μίμηση αγίου», λένε τα ιερά κείμενα! Και αλίμονο αν η Εκκλησία αγιοποιήσει αυτό το έκτρωμα, τον «όσιο Παΐσιο» (το κατασκεύασμα αυτό των «χριστιανο»-φασιστών) και μας καλέσει να το προσκυνήσουμε και να το μιμηθούμε! Τότε, σε μια τόσο πλανεμένη, τόσο σατανική Εκκλησία, εγώ προσωπικά σαν Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, δεν θα θέλω να έχω πια, καμία σχέση!


http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/26727

Δεν υπάρχουν σχόλια: