Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Freegossip.gr (Μανόλης Μαυρομουστακάκης): «Μαρία Κορινθίου: "Αν επηρεαστεί το παιδί μου από τα δημοσιεύματα, θα αγριέψω" (από τα γυμνά σου μην επηρεαστεί)»

 Μαρία Κορινθίου

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
Δημοσιεύθηκε: 15/08/2012 22:28
Μαρία Κορινθίου: "Αν επηρεαστεί το παιδί μου από τα δημοσιεύματα, θα αγριέψω" (από τα γυμνά σου μην επηρεαστεί)

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

1. μαλλον απο τις τσοντες σου θα επηρεαστει @@@@@
15/08 22:43

2. ΑΚΡΙΒΩΣ
15/08 22:45

3. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ... δεν εχω καταλαβει ακομα αυτη η γυναικα τι καριερα εχει κανει που ασχολουντε ακομα και δινει συνεντευξεις... βαρεθηκα να την ακουω για το παιδι της, να ειναι καλα βεβαια, αλλα λες και ειναι αυτη και η Χριστιδου οι μονες που εκαναν παιδια, και τα αγαπανε και για το αν χωριζει η οχι... σταματηστε στα καναλια και στις εκπομπες να δινετε αξια στο τιποτα....
Σήμερα 00:05 από χρήστη Νικη

4. αυτα να τα σκεφτοσουν οταν εβγαζες στη φορα την κολαρα σου και τις βυζαρες σου! @@@@@ 
Σήμερα 08:55 


5. polu thrassos exei auth.
einai dunaton @@@@@ na les gia ta dhmosieumata otan kaneis tsonta sunexeia sta periodika?eleosssss. @@@@@  Σήμερα 09:51
 
http://www.freegossip.gr/NewsPage-ID-138187-Title-maria-korinthiou-an-epireastei-to-paidi-mou-apo-ta-dimosieumata-tha-agriepso-apo-ta-gumna-sou-min-epireastei.htm

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Στο Άγιον Όρος ο Γιάννης Αϊβάζης… (Θα ενταθεί στο πρόγραμμα αγιορείτικης δίαιτας, για να αποκτήσει την σιλουέτα που απαιτεί ο ρόλος του -σε ταινία, να εμφανιστεί (με τη σύζυγο του - Μαρία Κορινθίου), σαν... γυμνός Απόλλωνας;)

 Γιάννης Αϊβάζης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ,
ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ,
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΛΑΣΙΜΟ :

Το άκουσα σπουδαστής τότε, και εργαζόμενος στη ΧΕΕΝ (χριστιανική ένωση εργαζόμενης νεολαίας), της ΖΩΗ ’60. Ο ψυχαγωγός μας, ήταν ένα παιδί διαμάντι. Με καλή θέση στην ηλεκτρική εταιρία (ξένη τότε, πριν γίνει η ΔΕΗ), α, ήταν και αδελφός του Νικολάου Δρόσου, μητροπολίτη στη Καρδίτσα. Αυτό το παιδί λοιπόν, ο Χρυσόστομος, παραιτήθηκε από την εταιρία και ιερώθηκε. Χειροτονήθηκε αμέσως αρχιμανδρίτης. Έμαθα δε μετά, ότι έγινε και ηγούμενος σε κάποιο μοναστήρι της περιοχής του αδελφού του.

Το ανέκδοτο:

" Συζητούν τρεις παπάδες, ένας από την Θεσσαλονίκη, ένας από Αθήνα και ένας Κεφαλλονίτης για το πως κατανέμουν τα έσοδα των εκκλησιών τους, ό,τι μαζεύουν από τον δίσκο στη θ. λειτουργία…

Λέει ο παπάς από την Θεσσαλονίκη:
- Εγώ πετάω στον αέρα όλα τα νομίσματα και όσα έρθουν κορώνα είναι του Θεού και τα δίνω στον Δεσπότη για τις ανάγκες της δικές του και της μητρόπολης, και όσα έρθουν γράμματα είναι δικά μου, να τα διαχειρίζομαι εγώ όπως θέλω, χωρίς να δίνω λόγο σε κανέναν.

Λέει με τη σειρά του ο Αθηναίος παπάς:
- Και εγώ πετάω τα νομίσματα στον αέρα, και όσα σταθούν όρθια είναι του Θεού, του Δεσπότη δηλαδή, ενώ όσα πέσουν ξαπλωτά (κορώνα ή γράμματα) είναι σαφώς δικά μου.

Και στο τέλος ο Κεφαλλονίτης ο παπάς:
- Εγώ κύριοι συνάδελφοι κάνω το ίδιο που κάνετε και εσείς με πιο απλές διαδικασίες για να μη χάνουμε και χρόνο. Πετάω στον αέρα όλα τα νομίσματα. Όσα θέλει, τα κρατάει ο Θεός (για να τα δώσει αυτός του Δεσπότη) και όσα πέσουν κάτω είναι δικά μου! "

ΥΓ
Αρκετά χρόνια αργότερα (1987), ήμουν επίτροπος σε μεγάλο ναό της Αθήνας. Εκεί ο πάπας, τσακάλι σωστό, δεν είχε καθόλου να ασχοληθεί με τα μικρά νομίσματα, με τα κέρματα, με τις δραχμές του δίσκου. Άφηνε τους επιτρόπους να τα μετρήσουν για να δώσουν το ανάλογο στην Αρχιεπισκοπή, στον Σεραφείμ Τίκα. Αυτός απλά, πριν από την καταμέτρηση, ξάφριζε – μπροστά μας - τον δίσκο από τα μεγάλα νομίσματα… από αυτά που τον φούσκωναν. Από τα χαρτονομίσματα δηλαδή, και τα έβαζε στην τσέπη του, …"για ιερό σκοπό", όπως έλεγε!

P. MICHALOPOULOS είπε...

BLOGxairete:
Κοπιάστε, καλά προβατάκια του Θεού! Μη φοβάστε!
Ο φύλακας εδώ, είναι μόνο για να διώχνει τους κακούς λύκους!
Χαίρετε! :D

http://xairete.blogspot.gr/2012/08/blogxairete-d_17.html