Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Προβληματισμένη η Ιερά Σύνοδος (της Εκκλησίας της Ελλάδος) από το τραγικό περιστατικό με την Ελληνικής καταγωγής νύφη στον Καναδά! Οι ιεράρχες της ΔΙΣ, συνέρχονται αύριο, και θα εκδώσουν εγκύκλιο με την οποίαν θα προειδοποιούν (για την επερχόμενη οργή του θεού) τις νύφες… Όχι βέβαια της Κανά ή του Καναδά, αλλά τις δικές μας (της «ξεσκισμένης εκκλησίας») ώστε να μην κάνουν στο μέλλον τόσο τολμηρές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις στους ναούς, με τα «έξω όλα» νυφικά τους!..

 
ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:
Καναδάς: Τελευταίο αντίο στην άτυχη νύφη 

Εκατοντάδες μέλη της ελληνικής παροικίας, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες παραβρέθηκαν χθες στην κηδεία της Μαρίας Πανταζόπουλος, της άτυχης νύφης από τη συνοικία του Λαβάλ, που πνίγηκε με το νυφικό της φόρεμα στα νερά ενός ποταμού του Κεμπέκ.

Οι γονείς της νεαρής γυναίκας -που βρήκε τραγικό θάνατο ακολουθώντας το νέο έθιμο που λέγεται «Trash the dress» (Κατάστρεψε το νυφικό)- οι συγγενείς και ο σύζυγός της ήταν απαρηγόρητοι για τον αναπάντεχο θάνατο της κοπέλας, που λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο της πήγε να φωτογραφηθεί με το νυφικό της στα νερά του ποταμού.

Το «Trash the dress» είναι ένα στιλ φωτογράφισης μετά τον γάμο, σύμφωνα με το οποίο η νύφη φορώντας το νυφικό της πηγαίνει σε ασυνήθιστα μέρη, χρησιμοποιώντας το νερό ή άλλους παράγοντες της φύσης για να το καταστρέψει.

Σημειώνεται ότι τα μέσα ενημέρωσης, μετά το μοιραίο περιστατικό, προειδοποιούν τις νύφες να μην κάνουν παράτολμες φωτογραφίσεις με τα νυφικά τους σε θάλασσες, ποτάμια και λίμνες.

http://www.zougla.gr/kosmos/article/kanadas-telefteo-antio-stin-atixi-nifi



ΣΧΕΤΙΚΟ (χα - χα - χα):

 
Προβληματισμένη η Ιερά Σύνοδος (της Εκκλησίας της Ελλάδος) από το τραγικό περιστατικό με την Ελληνικής καταγωγής νύφη στον Καναδά!

Οι ιεράρχες της ΔΙΣ, συνέρχονται αύριο, και θα εκδώσουν εγκύκλιο με την οποίαν θα προειδοποιούν (για την επερχόμενη οργή του θεού) τις νύφες…


Όχι βέβαια της Κανά ή του Καναδά, αλλά τις δικές μας (της «ξεσκισμένης εκκλησίας») ώστε να μην κάνουν στο μέλλον τόσο τολμηρές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις στους ναούς, με τα «έξω όλα» νυφικά τους!..

 Trash The Dress

Δεν υπάρχουν σχόλια: