Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Κατάρα, κατάντησε το νυφικό! Αν υπήρχε Εκκλησία που δεν θα ήταν κι αυτή της επιδειξιμανίας, θα το είχε καταργήσει! (Α, και μη ξεχνάτε την νέα ετικέτα στο μπλογκ: «Ξεσκισμένη Εκκλησία»)

 
Διαβάζω...
στην Εσπρέσο, σε ρεπoρτάζ με τίτλο «Την έπνιξε το νυφικό της!»:

Τραγωδία με νεαρή Ελληνίδα που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στον βυθό ποταμού… 
Η νύφη είχε πάει για φωτογράφηση, ενώ μάταια προσπάθησε να τη σώσει ο φωτογράφος, που ανασύρθηκε σοκαρισμένος από τα νερά του ποταμού.

Όμορφη, έξυπνη, δυναμική προσωπικότητα. Είχε πρόσφατα αγοράσει ένα σπίτι όπως το ονειρευόταν, είχε ξεκινήσει να εργάζεται ως μεσίτρια, όπως επεδίωκε, είχε μεγαλώσει σε μια ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά πάνω απ’ όλα είχε παντρευτεί τον «Mr Perfect» κι είχαν περάσει αξέχαστο μήνα του μέλιτος στην Καραϊβική.

Η Μαρία Πανταζόπουλος τα είχε όλα στον Καναδά, όπου ζούσε με τους δικούς της ανθρώπους. Κι όμως, σχεδόν τρεις μήνες μετά τον γάμο της το ίδιο το νυφικό της έμελλε να γίνει αιτία να χάσει τη ζωή της.

Η Μαρία Πανταζόπουλος επέλεξε το ποτάμι της περιοχής του Κεμπέκ όπου έμενε. Συνεννοήθηκε με τον επίσης ελληνικής καταγωγής φωτογράφο Λούη Παγάκη και η φωτογράφηση ξεκίνησε, μόνο που δεν έμελλε να ολοκληρωθεί ποτέ.

Η 30χρονη κοπέλα μπήκε με το νυφικό στο νερό, θέλοντας ακόμα και να κολυμπήσει λίγο, όπως έλεγε, και ο φωτογράφος απαθανάτιζε τη βόλτα της.
[…]
Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία είχε καταφθάσει επιτόπου και δύο αστυνομικοί βούτηξαν στα νερά για να εντοπίσουν την 30χρονη. Τελικά, τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε αυτοδύτης της περιοχής που άκουσε για το συμβάν κι έσπευσε να βοηθήσει. Όσο για τον φωτογράφο και τον βοηθό του, μεταφέρθηκαν σε κατάσταση σοκ σε τοπικό νοσοκομείο.

Και είναι τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι, σύμφωνα με μαρτυρία ενός άλλου φωτογράφου, το ίδιο περιστατικό είχε συμβεί σε άλλη νύφη πριν από λίγο καιρό, εκείνη όμως κατάφερε να σωθεί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012


Η ξεσκισμένη (Trash The Dress) ως προς τα μυστήρια γάμου κλπ, Εκκλησία, απέκτησε την πρώτη μαρτύρα της: Νύφη, πνίγηκε στο νερό, μπερδεμένη στο νυφικό της που το ξέσκιζε εθιμοτυπικά μπροστά σε ποτάμι του Καναδά!..

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012


Διαβάζω πάλι σήμερα: Το νυφικό τράβηξε στον βυθό και έπνιξε 30χρονη ομογενή


ΣΧΕΤΙΚΟ:
 Trash The Dress

Δεν υπάρχουν σχόλια: