Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ο οικονομικός πατριάρχης Βαρθολομαίος, απαγγέλει εμπνευσμένο ποίημα, μπροστά στη κάμερα του σταθμού (της έσχατης κατάντιας) tv4e

- Αρνάκι άσπρο και παχύ,
της μάνας του καμάρι,
εβγήκεν εις την εξοχή,
και στο χλωρό χορτάρι.

4 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω σήμερα στο μπλογκ που εμετικά γλύφει τον Βαρθολομαίο:

ΕΝΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

«Σκιρτώντες υμνούμεν τον αίτιον» τον 270ο Προκαθήμενο του Θρόνου του Αποστόλου Ανδρέα, τον Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως Νέας Ρώμης και Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στον οποίον αφιερώνουμε τον παρόντα ψηφιακό δίσκο, επί τη συμπληρώσει εικοσαετούς ευκλεούς Πατριαρχίας.»

Με αυτά τα λόγια ο Όμιλος Μουσικοφίλων Βυζαντινό Αναλόγιο Καλαμαριάς αφιέρωσε στο πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου ψηφιακό δίσκο με ύμνους από την Ανάσταση του Κυρίου.

Η παρουσίαση του δίσκου αυτού έγινε την περασμένη Πέμπτη (26.7.2012) στο Φανάρι κατά την προσκυνηματική επίσκεψη στο Κέντρο της Ορθοδοξίας των μελών του Ομίλου Μουσικοφίλων Καλαμαριάς υπό την διεύθυνση του Μουσικοδιδάσκαλου Αντώνη Πετρόπουλου, Λαμπαδαρίου του Μητροπολιτικού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλαμαριάς.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη προσεφώνησε εκ μέρους του Ομίλου Μουσικοφίλων Καλαμαριάς ο Μιχάλης Πετρόπουλος ενώ τον ψηφιακό δίσκο επέδωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος. Μεταξύ άλλων ο Όμιλος Μουσικοφίλων Καλαμαριάς σημειώνει στο κείμενο της αφιέρωσης στον ψηφιακό δίσκο αναφερόμενος στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο:

«Αυτόν που σε τόσο μικρό διάστημα πέτυχε τόσα πολλά και σπουδαία έργα. Αυτόν που εξάπλωσε την λάμψη του Πατριαρχείου σε όλον τον κόσμο. Τον όντως «Οικουμενικό»....Τον Πατριάρχη της καρδιάς μας».


http://fanarion.blogspot.gr/2012/07/blog-post_29.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012
Φρικτές βλασφημίες κατά των θείων, και εμετικό γλείψιμο στον Βαρθολομαίο, στην ιστοσελίδα του, το «Φως Φαναρίου»!..

http://xairete.blogspot.gr/2012/07/blog-post_5043.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΕΤΙΚΟ:

BARTHOLOMIOU-IS-HERE

http://xairete.blogspot.gr/search/label/BARTHOLOMIOU-IS-HERE

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Με σκοπό την σάτιρα. Τόσο του μητροπολίτη Αμβρόσιου, όσο και του σκατο-«εκκλησιαστικού» του μπλογκ!

http://xairete.blogspot.gr/2010/09/27-2010-29-2010.html