Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Μια σελέμπριτι Παναγία (αυτή η επονομαζόμενη "Φανερωμένη - Νέας Μηχανιώνας")… Έπεσε θύμα ληστείας! Της άρπαξαν το τσαντάκι που περιείχε σεβαστό χρηματικό ποσό, και την ξεγύμνωσαν από όλα της τα χρυσαφικά, τα κοσμήματα… Ευτυχώς που δεν αντιστάθηκε (έμεινε… Παυλόπουλος), κι έτσι σώθηκε η ίδια από τα χειροτέρα!!!..

"Πάνω από 200 χιλιάδες προσκυνητές υπολογίζονται ότι επισκέπτονται κάθε χρόνο την Μεγαλόχαρη της Νέας Μηχανιώνας, από όλα τα μέρη της Ελλάδος. 
Είναι γνωστό σε όλους, πως η Ιερή Εικόνα της
Παναγίας της Μηχανιώνας, είναι μια από τις πιο θαυματουργικές Εικόνες."

Διαβάζω σήμερα:

Κλοπή χρυσαφικών και άλλων πολύτιμων αντικειμένων σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης, στη Νέα Μηχανιώνα. 
Οι δράστες εισήλθαν από την πλαϊνή πόρτα που οδηγεί στην αίθουσα της εικόνας, αφού πρώτα έσπασαν το τζάμι και έκοψαν το σιδερένιο σταυρό στο κάτω μέρος της θύρας. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν χτύπησε ο συναγερμός, ενώ οι κλέφτες ανενόχλητοι κατάφεραν να κόψουν τη σιδεριά. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες αφαίρεσαν, άγνωστης μέχρι στιγμής χρηματικής αξίας, κοσμήματα και τάματα από την εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης.
Αυτή την ώρα η σήμανση βρίσκεται στο ναό, ενώ διενεργείται προανάκριση.

Να σημειώσουμε πως η εικόνα της Παναγίας που φιλοξενείται στη συγκεκριμένη Εκκλησία, είναι μία από τις πιο γνωστές εικόνες στην Ελλάδα και χιλιάδες πιστοί κάθε χρόνο συρρέουν, στη χάρη της.

www.thousandnews.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ΜΗΝ ΣΩΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΟ !!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ....

P. MICHALOPOULOS είπε...

Το troll, του μπλογκ «χαίρετε»…
Βγαίνει κάθε τόσο από τον βούρκο του…
Λασπολογεί, απειλεί, καταριέται, και αισχρολογεί…

http://xairete.blogspot.gr/2012/07/blogxairete-troll-d.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σε λίγο ξημερώνει… Καλημέρα σε όλους… Σε εχθρούς και φίλους… Καλημέρα, και, στον ανώνυμο σχολιαστή… Σε αυτόν, που χθες ευχόταν να έχω πεθάνει τη νύχτα που πέρασε, και να μην είμαι – σήμερα - εδώ στο μπλογκ!

http://xairete.blogspot.gr/2012/07/blog-post_04.html