Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Έγινε απόπειρα βιασμού κατά της 15χρονης που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη στη Χρυσή Ακτή στην Πάρο, και που τώρα χαροπαλεύει διότι αντιστάθηκε; (Αχ! Φαίνεται ότι δεν είχε για πνευματικό της τον διαβόητο π. Γεώργιο Μεταλληνό, ο οποίος πρεσβεύει το… «αν δεν μπορείς να αποφύγεις ένα βιασμό σου, τότε κάτσε και απόλαυσέ τον»!!!..)

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδει το περιστατικό που κόστισε στην κόρη της την εισαγωγή της στην εντατική μονάδα για να κρατηθεί στη ζωή, η μάνα της 15χρονης που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη στη Χρυσή Ακτή στην Πάρο.

Περιγράφει το σκηνικό της εξαφάνισης της κόρης της από εκεί που ήταν μαζί της μέχρι τη στιγμή που είδε το γυμνό της σώμα χωμένο σε μια μικρή σχισμή από βράχους.

Είναι σίγουρη πως αυτό είναι "έργο" κάποιου παράφρονα.

"Δεν είναι ατύχημα, όπως βιάστηκαν κάποιοι να δηλώσουν", λέει.

Ο Γολγοθάς της οικογένειας από τη Νέα Φιλαδέλφεια ξεκίνησε πριν μια εβδομάδα, όταν η μητέρα μαζί με τις κόρες της βρέθηκαν στην Πάρο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Ήταν μια υπόσχεση που είχε δώσει η μητέρα στη 18χρονη κόρη της, Ελένη, λόγω της επιτυχίας της στις πανελλαδικές εξετάσεις και της εισαγωγής στη Νοσηλευτική.

Η μητέρα μιλά για εγκληματική ενέργεια βασιζόμενη στο γεγονός ότι έλειπαν τα ρούχα της, ενώ τα χτυπήματα είναι περισσότερα από αυτά που προκαλεί μια πτώση από τα βράχια.

«Πήγε να το βιάσει το κορίτσι, αυτό αντιστάθηκε, και του χτύπησε με μανία το κεφάλι πάνω στα βράχια, για να το σκοτώσει!»

3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:
Βρέθηκε γενετικό υλικό άγνωστου στην 15χρονη

Γενετικό υλικό άγνωστου άντρα βρέθηκε στα ρούχα και στο σώμα της 15χρονης, που εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένη, σε παραλία της Πάρου, πριν από μερικές ημέρες, και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο.

Τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι υπήρχε σωματική επαφή είτε πριν είτε μετά τον τραυματισμό της ανήλικης με άνδρα.

Πιθανότατα η 15χρονη στη βραχώδη περιοχή όπου εντοπίστηκε είχε συναντηθεί με κάποιον άντρα και πλέον οι αστυνομικοί αναζητούν περαιτέρω στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Αξίζει να σημειωθεί πως οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχουν βρει αυτόπτη μάρτυρα που να αντιλήφθηκε κάτι.

Ωστόσο, αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή δεν είχαν διαπιστωθεί σημάδια που να δείχνουν σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού.

http://www.mediasoup.gr/node/58122

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ:
Ποιός κρύβεται πίσω από την επίθεση στην 15χρονη στην Πάρο; - Βρέθηκε γενετικό υλικό άνδρα στα ρούχα και στο σώμα της κοπέλας!

- Είχε εντοπισθεί βαριά τραυματισμένη σε βραχώδη περιοχή στην Πάρο

- Ψάχνουν να βρουν σε ποιόν ανήκει το DNA!

- Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του ΑΤΤΙΚΟΝ

- Ακούστε τι δήλωσε ο ιατροδικαστής

Νεα στοιχεία έρχονται στο φως από τις έρευνες που συνεχίζονται με τον μυστηριώδη τραυματισμό της 15χρονης στην Πάρο! Πρόκειται σαφώς για εγκληματική ενέργεια αφού όπως δείχνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και στο σώμα της το κορίτσι φαίνεται να δέχθηκε επίθεση - ενδεχομένως να έπεσε και θύμα βιασμού!

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς το γενετικό υλικό που ανήκει σε άντρα και βρέθηκε στα ρούχα και στο σώμα της 15χρονης κοπέλας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο. Όπως είπε επίσης, περιμένουν αποτελέσματα και άλλων εξετάσεων, αφού στον λαιμό του παιδιού βρέθηκαν μώλωπες που πιθανότατα να προκλήθηκαν από κάποιο μαντήλι ή κάτι άλλο, ενώ σημαντικό ρόλο στο να οδηγηθούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια έπαιξε το γεγονός ότι το σορτς και το εσώρουχο της 15χρονης βρέθηκαν σε απόσταση ενός μέτρου από το σώμα της.

Η ανήλικη είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στο Αττικό νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε αμέσως χειρουργηθεί.

Είχε βρεθεί βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή βρισκόταν στην Πάρο για διακοπές με την μητέρα της και την αδελφή της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜ

Newsit.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση της 15χρονης από την Πάρο, η οποία είχε βρεθεί σοβαρά τραυματισμένη στην παραλία της Χρυσής Ακτής πριν από μερικές ημέρες.

Από την ανάλυση των δειγμάτων που είχαν ληφθεί από το σώμα της κοπέλας, διαπιστώθηκε ότι τόσο στο σώμα, όσο και τα ρούχα της υπήρχαν ίχνη ανδρικού γενετικού υλικού.

(Ethnos.gr – 44 λεπτά πριν)