Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

To αδέλφι… ο Ψωμιάδης

ΔΙΑΒΑΖΩ:
To αδέλφι… ο Ψωμιάδης

«Ακόμα και με τον διάβολο θα συμμαχήσω, αρκεί να σωθεί η χώρα μου» δήλωσε η «υπαρχηγός» της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, λίγο πριν επιστρέψει στη «γαλάζια» παράταξη.

«Μη βάλετε τα τέρατα στη Βουλή» είπε ο Αντώνης Σαμαράς στους ψηφοφόρους, τοποθέτηση που έκανε στις πρώτες εκλογές, αλλά που σε καμιά περίπτωση δεν αφορούσε την Ντόρα Μπακογιάννη, απεναντίας, αναφερόταν στα… «τέρατα» της Χρυσής Αυγής.

Όλα αυτά μοιάζουν με ποντιακό ανέκδοτο, καθότι ήρθε ο λεγόμενος Πανίκας να ανατρέψει τα πάντα, ριζικώς και αμετακλήτως.

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος με το που θα περάσει ο Σαμαράς τα διόδια των Αφιδνών σπεύδει κοντά του να φωτογραφηθεί, σε ραδιοφωνική συνέντευξη και με τον ασταμάτητο οίστρο που τον διακατέχει, άρχισε να απαριθμεί τα… αδέλφια από τα οποία το κόμμα του, η Νέα Δημοκρατία δηλαδή, προσδοκά βοήθεια στις εκλογές, για να μπορέσουν να ανέβουν στο άρμα της εξουσίας.

«Θα πάρουμε ψήφους από τα αδέλφια μας: τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το κόμμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και… από τη Χρυσή Αυγή» επεσήμανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Ποια μάνα σκύλα το ’λεγε τα αδέλφια δεν πονιούνται, τα αδέλφια σκίζουν τα βουνά κι οι αδελφές τους κάμπους. Κι η μάνα σκίζει γιε μ’ τη θάλασσα, ώσπου να ανταμωθούνε…» λέει το όμορφο δημοτικό τραγούδι.

Ένας στίχος... χίλιες αλήθειες.

Δ. Κ.
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012, 13:29
http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/to-adelfi-o-psomiadis

Δεν υπάρχουν σχόλια: