Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Δόξα τω Θεώ! Η μικρή δεν θα λέγεται Λουκία! Ο Θεός δεν δίνει ονόματα με καμία κυβέρνηση… Ούτε με την «καμία», ...την σημερινή! Χα!

ΔΙΑΒΑΖΩ...
Αίγιο: Έκαναν την εκκλησία american bar την ώρα της βάφτισης!

«Αmerican bar» έκαναν την εκκλησία στο Αίγιο γονείς και συγγενείς της νεοφώτιστης και μέχρι και η Αστυνομία εκλήθη για να ηρεμήσει τα πνεύματα!
Όλα συνέβησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όταν σε ιερό ναό της περιοχής είχε προγραμματιστεί η βάπτιση της κόρης ενός ζευγαριού που όμως ήσαν σε διάσταση.

Η μητέρα της μικρής έχει και την επιμέλεια και αποφάσισε πως θα δοθεί στην κόρη της το όνομα... της μητέρας της! Ο πατέρας είχε διαφωνήσει, όμως αναγκάστηκε να... δεχθεί την απόφαση της πρώην γυναίκας του.
Και ενώ όλοι περίμεναν να ακούσουν το όνομα της γιαγιάς, άκουσαν το όνομα της νονάς! «Λουκία» φώναξε η κουμπάρα και η μητέρα... πήγε να λιποθυμήσει!

Το τι έγινε στην εκκλησία δεν περιγράφεται! Η μάνα είχε γίνει Τούρκος, όμως ο ιερέας (σ.σ. που τα είχε πάρει από τη νονά, ε;), συνέχισε κανονικά την τελετή και το κορίτσι βαπτίστηκε (σ.σ. σιγά μη... βαπτίστηκε)... Λουκία!

Το (σ.σ. μη χέσω) μυστήριο ολοκληρώθηκε και τότε... άρχισαν τα όργανα! 
Η μάνα δεν άφηνε την κουμπάρα να υπογράψει τα χαρτιά της βάπτισης, οι φωνές της ακούγονταν... έξω από την εκκλησία και τελικά απεδείχθη πως ούτε οι ιερείς (σ.σ. πόσοι ήταν που τα πήραν;) μπορούσαν να την συγκρατήσουν!

Κάποια στιγμή κατάφερε να πλησιάσει το γραφείο, άρπαξε τα χαρτιά (σ.σ. να αγιάσει το χέρι της), τα έσκισε και έτσι τυπικά η κόρη της... δεν ονομάζεται Λουκία! 
(σ.σ. Γιατί μόνο τυπικά; Και ουσιαστικά! Να πάει στο ληξιαρχείο και να δώσει το όνομα που θέλει! Και να χέσει κωλοπαπάδες και κωλομυστήρια! Χα!)

Πηγή: dete
http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=111660&artTitle=aigio_ekanan_tin_ekklisia_american_bar_tin_ora_tis_vaftisis


Ακολουθεί βίντεο, με την «τραβεστί» (τραβάτε με σε μυστήριο με το ζόρι) βάπτιση…
ΓΩΝΙΑΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ, Η... "ΕΚΚΛΗΣΙΑ":
Όμως .... "ολημερίς το χτίζανε το βράδυ εγκρεμιζόταν" !!! Και σε αυτό το σημείο εμφανίζεται η χορωδία, ως άλλος χορός, για να απαγγείλει το χρησμό : "για να ριζώσει το γιαπί ... πρέπει γυναίκα να χτιστεί στου λίβινγκ ρουμ το κέντρο". Και "καπάκι" η φωνή του αφηγητή (σημειωτέον, την αφήγηση δεν κάνει ο Χάρρυ Κλυνν άλλα κάποιος ηθοποιός) : "Τηράν ζερβά, τηράν δεξιά, γυναίκα δε γροικάνε, τηράν λίγο καλύτερα και βλέπουν τη Λουκία". Η οποία Λουκία, όμως, ήταν ... "τζασλή, λατσή και μουσαντένια" [ήτοι τρελή, ωραία και ψεύτικη], όπως περιγράφεται στο "Τραγούδι της Λουκίας". Τελικά, με τα χίλια ζόρια η ... "μουσαντένια" Λουκία πείθεται να "πάει χτιστή", προκειμένου να στεριώσει ο οικόπεδο, ενώ στο δίσκο ακούγονται οι ήχοι από τα εργαλεία των μαστόρων και η φωνή της Λουκίας να λέει : "αχ, σιγά τις ζαρντιέρες, σιγά το καλσόν ... χτιστή πηγαίνω για σας αχάριστοι Έλληνες". Όμως, η Λουκία, "χτισμένη" στην οικοδομή, καθώς παίζει ο δίσκος ταρακουνιέται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκαλεί σεισμούς [οι οποίοι μετριούνται σε βαθμούς της ... "κλίμακος Λουκία"] και ... αναταράσσει για τα καλά το οικόπεδο !!!

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Δευτέρα, 4 Ιούνιος 2012, 15:03
Από: blogger.com
Προς: michalopoulos_p@yahoo.gr

Ο/Η Ανώνυμος (αυτόπτης μάρτυς στο μυστήριο), άφησε ένα σχόλιο για την ανάρτησή σας "Δόξα τω Θεώ! Η μικρή δεν θα λέγεται Λουκία...":

«Θα μπορουσε παρα ταυτα η μητερα… […]…»

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ο/Η Ανώνυμος (αυτόπτης μάρτυς στο μυστήριο), είπε:

http://xairete.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9176.html