Τρίτη 1 Μαΐου 2012

"Δεν ήξερε η Ρωσίδα ιερόδουλος ότι είναι οροθετική όταν βγήκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι φωτογραφίες της που δόθηκαν στη δημοσιότητα", δήλωσε ο αξιωματικός της Αστυνομίας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΧΘΕΣ:

ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης: 
Ο σαδιστικός σαρκασμός που δείχνει στις φωτογραφίες της που τραβήχθηκαν στην ασφάλεια, δεν μου επιτρέπει να δείξω οίκτο για τη κυρία. 

Panagiotis Michalopoulos: 
Είστε σίγουρος ότι οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν τώρα, μετά την διαπίστωση ότι πάσχει από AIDS; 

ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης: 
ΣΙΓΟΥΡΌΤΑΤΟΣ - Είναι 3 φωτογραφίες, στις 3 κλασικές ασφαλίστικες πόζες, που κυκλοφόρησαν χθες ΠΑΝΤΟΥ δια χειρός κρατικής ασφάλειας, με την άδεια του εισαγγελέα. 

Panagiotis Michalopoulos: 
Χθες κυκλοφόρησαν από την ασφάλεια, αλλά πώς είστε σίγουρος ότι χτες τραβηχτήκαν από φωτογραφική μηχανή και όχι από κάποιο συρτάρι με τα αρχεία τους; 
Και αν είναι φωτο αρχείου, αναρωτιέμαι μήπως με την επέμβαση της ασφάλειας μετά την σύλληψη της, της έχουν κάνει αγνώριστο το σημερινό πρόσωπο …

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

Αναφορικά με την 21χρονη ιερόδουλη που βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα θετική στον ιό του ΑIDS, το ΚΕΕΛΠΝΟ επισημαίνει: 
«Δημοσιοποιήθηκε η διεύθυνση του οίκου ανοχής από το ΚΕΕΛΠΝΟ, επειδή ήταν αδύνατη η ιχνηλάτηση των πιθανώς απροφύλακτων επαφών της συγκεκριμένης εργαζόμενης. Μετά δε τη γνωστοποίηση αυτή, έχουν απευθυνθεί στην τηλεφωνική γραμμή για το AIDS και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., πάνω από 700 που είχαν κατά δήλωσή τους απροφύλακτη επαφή με την ανωτέρω εργαζόμενη, προκειμένου να λάβουν οδηγίες λόγω πιθανής έκθεσής τους στον ιό HIV. Στο 60% αυτών έχει συστηθεί να απευθυνθούν στις Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων για περαιτέρω διερεύνηση. Για τρία άτομα τα οποία είχαν έρθει σε επαφή τις τελευταίες 72 ώρες με την ως άνω εργαζόμενη, κρίθηκε από τους γιατρούς των Μονάδων Ειδικών Λοιμώξεων των νοσοκομείων του ΕΣΥ, ότι θα πρέπει να λάβουν προφυλακτική αγωγή, προκειμένου να αποφύγουν τη νόσηση». 

Μάλιστα σύμφωνα με το bloko.gr, αξιωματικός της αστυνομίας, αποκάλυψε ότι η κοπέλα δεν γνώριζε ότι είναι οροθετική. 
"Δεν ήξερε η Ρωσίδα ιερόδουλος ότι είναι οροθετική όταν βγήκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι φωτογραφίες της που δόθηκαν στη δημοσιότητα", δήλωσε ο αξιωματικός της Αστυνομίας.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=136923&catid=5

Δεν υπάρχουν σχόλια: