Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Καμμένος: Ένας ακόμα κωλοτούμπας και δωσίλογος; (Ελπίζω να είναι μούφα οι φήμες)

Δευτέρα, 14 Μάιος 2012, 18:47
Από: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
avragioz@gmail.com
Προς: ιστολόγιο «χαίρετε»
michalopoulos_p@yahoo.gr

Ελπίζω να είναι μούφα οι φήμες

=== Ο νέος Τσιριμώκος – Κουβέλης ήταν έτοιμος από καιρό και λίγο πολύ, τη συμπεριφορά του την περιμέναμε.

=== Στις εκλογές της 6-5-2012, σαν λαός κάναμε πραγματικό άλμα και συντρίψαμε τα κόμματα των προδοτών. Πλειοψηφικά ο λαός έκανε δημοψήφισμα και απέριψε τη προδοσία, και ως επί το πλείστον τίμησε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

=== Ο λαός ψήφισε ελπίδα και άμεση απομάκρυνση, από τις προδοτικές επιλογές ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. — Ο λαός τιμώρησε αυτά τα κόμματα και έστειλε τεράστεια ποσότητα πολιτικής σαβούρας στη χωματερή, Αν δοθεί στον λαό ακόμα μια ευκαιρία, η τιμωρία θα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

=== Είναι σίγουρο, ότι τα πουλημένα ΜΜΕ, παίζουν τον βρόμικο ρόλο τους, κάνουν προπαγάνδα και παραπληροφόρηση, ώστε να επηρεάσουν υπέρ των συμφερόντων τους.

=== Είναι θετικό, ότι μέχρι στιγμής, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντιστέκεται σταθερά και απορρίπτει τις πιέσεις.

=== Από σήμερα, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες, για ενδοτισμό του Καμμένου. Οι ιστοσελίδες του, σχεδόν από 6-5-2012, είναι σε απόλυτη αδράνεια και επί της ουσίας, οι δηλώσεις του, σαν απάντηση στις φήμες για συνεργασία του με τους υπεύθυνους που μέχρι χθές αντιπολιτευόταν, τις θεωρώ ελλειπείς και διφορούμενες. Αν ο Καμμένος συμμετάσχει σε συγκυβέρνηση με τα κόμματα που υποδούλωσαν τη πατρίδα μας στους τραπεζίτες. Ο λαός δεν του έδωσε καμία εντολή να συνενοηθεί με τους δωσίλογους Βενιζέλο και Σαμαρά. Ο λαός τον ψήφισε για όσα διαλαλούσε ότι πίστευε και ήθελε να εφαρμόσει.

=== Ελπίζω, ότι η μειωμένη πρόσβαση στα ΜΜΕ, είναι η αιτία. Ελπίζω, να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη προβολή της επικαιρότητας, που κάποιοι άλλοι την έχουν καθημερινό ψωμοτύρι.

=== Αν ο Καμμένος γίνει ακόμα ένας κωλοτούμπας και δωσίλογος, η κατάσταση στην Ελλάδα θα αγριέψει και θα αγριέψει όσο δεν το φαντάζονται οι υπάλληλοι της τρόϊκα.

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/22530

Δεν υπάρχουν σχόλια: