Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

«Τατιάνα Μπουκτογιάροβα» (η νεαρή ρωσίδα ιερόδουλη): Μια από τις ετικέτες του μπλογκ «χαίρετε».

ΔΙΑΒΑΖΩ:

To σοκ είναι μεγάλο. Στην οικογένεια του δεν το έχει πει. Δεν είναι εύκολο και το καταλαβαίνουμε. Ο ίδιος αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται...

Το πάθος και η σαβουρο-σεξομανία, για να μην το πούμε διαφορετικά, τον έφαγε και τον πήρε στο λαιμό της. 

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της πολιτικής. Με δάφνες, πίκρες αλλά και επιτυχίες. Το όνομα του έχει συσχετιστεί με θυελλώδεις παρεμβάσεις- και -στο Κοινοβούλιο αλλά και σε δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς όπως και στην κριτική που έχει κάνει για την πόλωση των τελευταίων εκλογών...

"Βούτηξε" τον ιό του Αιds μια από τις τελευταίες νύχτες, πριν αποκαλυφθεί το ανατριχιαστικό θέμα με την Ρωσίδα οροθετική. 
Οι πηγές είναι κάτι παραπάνω από σίγουρες και διασφαλισμένες. 

Στο μπορντέλο της Αχαρνών...
Τα έχει κάνει τα λάθη του όσον αφορά την προσωπική του ζωή. Και το πλήρωσε. Ακριβά. 

Λυπούμαστε που δεν μπορούμε - όπως καταλαβαίνετε - να δώσουμε άλλα στοιχεία. Στην Αμερική ο Μάτζικ Τζόνσον βγήκε και το είπε ο ίδιος. Όπως και σε διάφορες περιπτώσεις με ηθοποιούς και τραγουδιστές. 
Ας βγει να το πει και αυτός. Θέλει γενναιότητα. Και θα την βρει γιατί και ο ίδιος λέει ότι είναι γενναίος. Δεν τίθεται ζήτημα λοιδορίας...

Τον είχαμε πετύχει στο παρελθόν κι αλλού. Τον είχαμε μπανίσει και σε άλλα μπορντελοξενοδοχεία. 
Οι φίλοι του, του επισήμαναν να προσέχει. Δεν άκουγε κανέναν. 
Κρίμα.

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ:
Προφυλακιστέα η οροθετική ιερόδουλη

Προφυλακιστέα, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε η Ρωσίδα ιερόδουλη, η οποία βρέθηκε θετική στον ιό του AIDS κατά την διάρκεια υγειονομικών ελέγχων από κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

(Ethnos.gr – 18 λεπτά πριν)

Η 22χρονη ιερόδουλη, που κατηγορείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, αρνήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες την κατηγορία και υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι πάσχει από AIDS.

Χθες, ηέίδηση ότι 22χρονη Ρωσίδα διαγνώστηκε θετική στον ιό προκάλεσε αναστάτωση. Τα τηλέφωνα στο ΚΕΕΛΠΝΟ «έσπασαν» από πελάτες της 22χρονης, που ανησυχούν μήπως έχουν κολλήσει την ασθένεια και επιθυμούν να εξεταστούν.

Ο οίκος ανοχής στον οποίο εργαζόταν η 22χρονη λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας. Γι' αυτόν τον λόγο, μάλιστα, είχε σφραγισθεί 7 φορές από τις Δημοτικές Αρχές τα τελευταία δύο χρόνια. Ωστόσο εξακολουθούσε να λειτουργεί. Μετά την κοινή απόφαση των υπουργών Υγείας και Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά υγειονομικός έλεγχος στο πορνείο. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων κατέδειξαν ότι 22χρονη κοπέλα ήταν HIV οροθετική, δηλαδή φορέας του AIDS.

Υστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα και τη φωτογραφία της 22χρονης, με το σκεπτικό την «προστασία του κοινωνικού συνόλου». Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιερόδουλη κατέθεσε στις Αρχές πως δεν γνώριζε ότι ήταν θετική στον HIV και πως και η ίδια το έμαθε προχθές, από τα αποτελέσματα του ελέγχου του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί έλεγχοι στο κέντρο της Αθήνας συνεχίζονται. Ο απολογισμός της εβδομάδας που πέρασε (21-28 Απριλίου) αναφέρει 471 συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται με διάφορα ποινικά αδικήματα: 82 για ναρκωτικά, 51 για κλοπές και διαρρήξεις, 5 για ληστείες, 229 για αδικήματα που αφορούν τους αλλοδαπούς, 18 για καταδικαστικές αποφάσεις, 30 για αδικήματα που αφορούν τα ήθη και για παραβίαση σφραγίδων σε οίκους ανοχής, καθώς και 56 για διάφορα αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα.