Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Παρέμβαση Χρυσόστομου (μητροπολίτη Πάτρας), για τις εκλογές…

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Παρέμβαση του μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου, με αφορμή τις εκλογές της 6ης Μαΐου, που αναμένεται να συζητηθεί.

Σε μακροσκελές άρθρο του στην "Πελοπόννησο της Κυριακής" με τίτλο "Εκλογές 2012: Ο Ελληνικός λαός απαιτεί την υπογραφή του δικού του συμβολαίου..." ο κ. Χρυσόστομος παραθέτει εννέα σημεία τα οποία θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ' όψη από τον ψηφοφόρο σε αυτές τις εκλογές. Μάλιστα τον καλεί να αγωνιστεί για όλα αυτά και να υπογράψει το δικό του συμβόλαιο. 

Ειδικότερα επισημαίνει..
Την πίστη αυτού του λαού, 
Την Παράδοση του τόπου μας, 
Την ιδιοπροσωπεία μας 
Την Παιδεία και την γλώσσα μας 
Την ιστορία μας 
Την ηθική που κατελύθη, 
Την ύπαιθρο που διαλύθηκε και αργοπεθαίνει 
Να προσέξουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις 
Να υψώσουν φωνή έναντι των σύγχρονων εκμεταλλευτών της Ελλάδας...

Ο κ. Χρυσόστομος κάνει αναφορά και στην Πάτρα και καταλήγει: 
"Πιστεύω ότι οι καιροί άλλαξαν. Ο Λαός απεγοητεύθη, επροδόθη, εταπεινώθη, αγανάκτησε. Λάθη δεν συγχωρούνται πλέον. Ο Λαός τους καλεί να υπογράψουν το δικό του συμβόλαιο με τους δικούς του ευτυχώς όρους.

πηγή: dailynews

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Κυρ. 29 Απριλίου 2012
ΠΑΤΡΑ: Όργιο φημών για… πασίγνωστες λεσβίες!

Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια για την κρυφή ομοφυλοφιλική σχέση δύο πασίγνωστων γυναικών της Πάτρας, οι οποίες μάλιστα φημίζονται για την πλούσια κοινωνική τους δράση μέσα από σύλλογο. Και οι δύο είναι παντρεμένες με παιδιά και έχουν προς τα έξω την καλύτερη εικόνα.

Όμως τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αρχίσει να «σκάνε» σαν πυροτεχνήματα σε πολλούς κύκλους της τοπικής κοινωνίας οι μπηχτές για... ύποπτες συναντήσεις τους, ακόμα και για βραδινές βόλτες τους με το αυτοκίνητο της μιας σε απόμερες παραλιακές περιοχές! Και οι φήμες ξεκίνησαν από πρόσφατη εκδήλωση κατά την οποία εκ των δύο ξέφυγε τόσο πολύ πάνω στο κέφι και το χορό, που μέχρι και το χέρι της άπλωνε στην άλλη, σε σημεία που σε άλλη περίπτωση δεν θα ακουμπούσε...

Μάλιστα άλλες συναγωνίστριές τους έχουν αρχίσει να δημιουργούν μέτωπο επιδιώκοντας την απομάκρυνση και των δύο από την ομάδα τους.

http://www.dete.gr/news.php?article_id=89851

Ανώνυμος είπε...

Μια από τις ιδιοπροσωπείες αυτού του λαού είναι επίσης η απάτη και η κλοπή.

ΙΚ