Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Γύμνια, παπά μου! Γύμνια, ε; Τρώτε καλά, από όλες τις μεριές!!!..

Λέγεται Πάνος Καλλίδης , και είναι τραγουδιστής… Πιστεύει στην συμβίωση γιατί ο γάμος είναι λέει γραφειοκρατία. Το Σαββάτο όμως, πήγε στον αγ. Κωνσταντίνο Γλυφάδας και βάφτισε την κόρη του! 

Διαβάσαμε 
(10.11.2010): 
Καλίδης - Μαρκόγλου 
«Δεν χρειάζεται να παντρευτούμε για να μεγαλώσουμε την κόρη μας» 

 - Ο γάμος θα έρθει μετά τη γέννηση του παιδιού; 

Πάνος: 
Πιστεύω ότι ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα στο ζευγάρι. Από τη στιγμή που μπορούν και συμβιώνουν, τα υπόλοιπα τα βλέπω απλά γραφειοκρατικά. Το μόνο που χρειάζεται το μωρό να έχει είναι μια μητέρα και έναν πατέρα, ένα όνομα και να είναι καλά μαζί οι γονείς του. Το γάμο δεν τον κάνεις για το παιδί. Το παιδί θέλει να έχει αγαπημένους γονείς. Υπό αυτή την έννοια, δεν χρειάζεται να παντρευτούμε για να μεγαλώσουμε την κόρη μας. 
http://www.yupi.gr/gossip/c22833/Kalidhs_-_Markogloy.html 

Διαβάζω σήμερα: 
Η βάφτιση της κόρης του Πάνου Καλλίδη 
Ο Πάνος Καλλίδης και η σύζυγός του (παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο;) η Λεάννα Μάρκογλου (μακιγιέζ και σύντροφος του τραγουδιστή) βάφτισαν το Σάββατο το απόγευμα την κόρη τους και το όνομα της μικρής είναι, Νίνα...(το όνομα της γιαγιάς της, μητέρας του Πάνου)
http://news-piper.blogspot.com/2012/04/blog-post_2234.html 
Γύμνια, παπά μου! Γύμνια, ε; Τρώτε καλά, από όλες τις μεριές!!!..



Τι είδε ο αρχιμανδρίτης (στον άγιο Κωνσταντίνο Γλυφάδας) στο «μυστήριο» της βάπτισης της κόρης του τραγουδιστή Πάνου Καλίδη και της μακιγιέζ Ελεάννας Μάρκογλου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: