Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Το διαβόητο μπλοκ της μονής (καλλιγραφίας) του Βατοπεδίου, και ο άγιος Γεώργιος της... μαύρης μαγείας!!!..

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:
Χιλιάδες Τούρκοι προσκυνητές στον Αι-Γιώργη της Πριγκήπου!!! 
23 Απριλίου, 2012 — vatopaidifriend3 
ΕΝΩ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΟΙ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΗ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ...
ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΔΟΥΝΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - 
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣ ΑΠΟ…ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!! 

Είναι μουσουλμάνα, πιστεύει στον Αλλάχ αλλά και στα θαύματα του ΑϊΓιώργη του Κουδουνά! Πέρσι του ζήτησε σπίτι και της το έδωσε! «Ο άγιος με άκουσε και πραγματοποίησε την ευχή μου», μου λέει η Σεμά. Θα πάει και του χρόνου για να κάνει μια άλλη ευχή. 
Ακόμη και μαντιλοφορούσες ξεχώριζες στην εκκλησία να προσεύχονται με τις παλάμες ανοιχτές προς τον ουρανό, όπως ακριβώς οι μουσουλμάνοι. 

Ανηφορίζοντας για το μοναστήρι έβλεπα γυναίκες να ανεβαίνουν ξετυλίγοντας κλωστή μέχρι την είσοδο της εκκλησίας. «Τι σημαίνει η κλωστή;», ρώτησα μία από αυτές. Με κοίταξε στα μάτια και γύρισε αμέσως το πρόσωπό της αλλού. 
Ύστερα πλησίασα μια άλλη που κρατούσε λάδι. «Θα το πάτε στον άγιο;», τη ρώτησα. Σάστισα όταν είδα ότι και εκείνη έκανε το ίδιο. Με κοίταξε και γύρισε το πρόσωπό της αλλού. Μια κυρία που κατέβαινε από το μοναστήρι μου εξήγησε. «Ούτε κι εσείς δεν πρέπει να μιλάτε όσο ανεβαίνετε. Μπορείτε να μιλήσετε μόνο στην επιστροφή. Όταν πια θα έχετε αφήσει την ευχή πίσω». Κοίταξα γύρω μου. Όλοι ανέβαιναν βουβοί προς τον Αϊ-Γιώργη! 

Κι ενω αυτα γινονται στη γειτονικη χωρα, εμεις εδω, κλεισμενοι στη μιζερια της αθειας, του υλισμου, του γραικυλισμου και της στειρας αντιδραστικοτητας,συνεχιζουμε να βριζουμε οτιδηποτε ιερο και οσιο,με…ξεχωριστη ειδικευση τελευταια σε ο,τι αφορα το Αγιον Ορος!!!
Αραγε,τι πρεπει να γινει για να εκτιμησουμε τον ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΔΟΠΑΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ; ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΟΙ “ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ” ΤΟΥΡΚΟΙ; Δυστυχως,δεν θ’αργησει κι αυτο να γινει…αν και ειναι εξαιρετικα αμφιβολο οτι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ,θ’αλλαξουμε μυαλα… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: