Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Αυτή είναι η τοπική σας Εκκλησία, Σεβασμιότατε! (Η Δέσποινα Καμπούρη, δεν έκανε τελικά θρησκευτικό γάμο! Θα κάνει όμως πριβέ πάρτι - «μυστήριο» θα το λέγατε εσείς - για να βαφτίσει την… «Ποκαχόντα» της!!!..)

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες της Δέσποινας Καμπούρη για τη βάφτιση της κορούλας της, που θα γίνει στα τέλη Μαΐου. 
Η παρουσιάστρια του Σκάι βρέθηκε πριν λίγες μέρες μαζί με τους νονούς της μικρής σε γνωστό εμπορικό κέντρο για να διαλέξουν όλα τα απαραίτητα.
Η αδυναμία που έχει η Δέσποινα στην κορούλα της είναι μεγάλη και γι' αυτό προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την πιο όμορφη στιγμή της μικρής της “Ποκαχόντα”, όπως την αποκαλεί. Το όνομα πάντως, που θα πάρει η μικρούλα είναι Έλενα.
Σύμφωνα με το “Hello!”, η βάφτιση θα γίνει εκτός Αθηνών σε κάποιο γραφικό εκκλησάκι πάνω στο κύμα και θα είναι σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.
http://www.tlife.gr/Article/news-kabouri/0-9-30694.html

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011


Δέσποινα Καμπούρη: Γάμος και Βάφτιση μαζί

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

Η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης λίγο μετά τη γέννηση της κόρης του έχουν αρχίσει να κάνουν σχέδια για τον θρησκευτικό τους γάμο και τη βάφτιση της κόρης τους.

Όπως αναφέρεται στο περιοδικό Down Town το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει και τα δύο μυστήρια σε κάποιο νησί το επόμενο καλοκαίρι. 

http://www.myworld.gr/site/content.php?sel=10&artid=892278



Μια ακόμα επιβράβευση της πορνείας, όπως θα έλεγε και ο κ. Καρδάσης με αφορμή την ταυτόχρονη σχεδόν τέλεση των δυο αυτών μυστηρίων!..


Δεν υπάρχουν σχόλια: