Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

«Κορίτσια με τα μαύρα»: Τα όμορφα πόδια, όμορφα σπάνε!


«Κορίτσια με τα μαύρα»: 
Τα όμορφα πόδια, όμορφα σπάνε!

Διαβάζω σήμερα στην Εσπρέσο, σε ρεπορτάζ της κ. Σάσας Σταμάτη:

Αιφνίδιο τέλος για τα «Κορίτσια με τα μαύρα», ύστερα από σοβαρό ατύχημα της Ελένης Καστάνη -μέσα στο ίδιο της το σπίτι- η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση. Απαρηγόρητη σήμερα η δημοφιλής ηθοποιός δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως εξαιτίας της κατεβάζει πρόωρα αυλαία η παράσταση στο θέατρο «Αλίκη».

Ακόμη κι αν δεν είναι προληπτική, ύστερα από αυτό που της συνέβη χθες Τρίτη και 13, η Ελένη Καστάνη καλείται να επαναπροσδιορίσει αρκετά πράγματα. Λίγο μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα η ηθοποιός έπεσε από εσωτερική σκάλα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της.

«Έπεσα από τη σκάλα μέσα στο σπίτι μου στα καλά καθούμενα. Η κακιά ώρα που λένε, αυτό είναι η κακιά ώρα. Το θέμα είναι ότι δεν φαντάστηκα αρχικά ότι το έσπασα. Πόνεσα πάρα πολύ, αλλά πίστεψα ότι ήταν ένα διάστρεμμα και όλο το βράδυ έβαζα πάγο στο πόδι και νόμιζα ότι δεν ήταν τίποτα. Τελικά, έβαλα γύψο και τώρα είμαι με πατερίτσες. Ο γιατρός μού συνέστησε 15 μέρες να είμαι σε ακινησία» δήλωσε η Ελένη Καστάνη στην «Espresso».

Όπως είναι λογικό, το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε στην Ελένη Καστάνη είχε ως αποτέλεσμα την αναγκαστική διακοπή των παραστάσεων στο θέατρο «Αλίκη» για «Τα κορίτσια με τα μαύρα», την κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου που παίζεται για δύο συνεχείς περιόδους.

Οι ηθοποιοί ενημερώθηκαν -στην κυριολεξία- τελευταία στιγμή, χθες το απόγευμα. Βεβαίως, εκείνο που τους ενδιέφερε περισσότερο ήταν η υγεία της συναδέλφου τους, που σημειωτέον είναι και ιδιαίτερα αγαπητή.

«Είναι τελευταίες μέρες και δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση. Δεν μπορεί κάποιος να παίξει τόσο λίγο. Άλλωστε, ο ρόλος είναι μεγάλος, χρειάζονται πρόβες» συμπληρώνει η δημοφιλής ηθοποιός.

Η Ελένη Καστάνη ωστόσο, αστειευόμενη, πιστεύει ότι φταίει το κακό το μάτι, αφού πριν από λίγες ημέρες έτρεχε στο νοσοκομείο για τον γιο της. «Την Τσικνοπέμπτη, ο 12χρονος γιος μου, ο Κωστής, έσπασε το δάχτυλό του στο δεξί χέρι. Είχε νάρθηκα και δεν μπορούσε να γράψει. Όταν με είδαν μάλιστα στην κλινική, μου είπαν: "Κυρία Καστάνη, τι γίνεται; Σας έχουν ματιάσει;" Την προηγούμενη Τετάρτη πήγαμε και του βγάλαμε τον νάρθηκα και τώρα εγώ πήγα και έβαλα γύψο».

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Τα «Κορίτσια με τα μαύρα» (τα γνωστά σιτεμένα): Έφταιγε η μέρα χτες (Τρίτη και 13) ή κάποια κατάρα από Μητροπολίτη, και σπάνε τα πόδια τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: