Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

«Καλημέρα»: Σύγχρονα θαύματα, στην… αυλή της τοπικής σας Εκκλησίας, Σεβασμιότατε!

Εδώ, από κάτω, ...
δεν είμαι «Δον Καμίλο». 
Εδώ, είμαι ο…
αοοόμματος!

Μιλάμε για την «καλημέρα» στον ΣΚΑΪ. Την εκπομπή με τον κ. Γιώργο Αυτιά και την κ. Μάγδα Τσέγκου.

Σήμερα λοιπόν, την ώρα που οι δυο καλοί αυτοί δημοσιογράφοι (και παρουσιαστές), διάβαζαν τους τίτλους από τις κυριακάτικες εφημερίδες και σχολίαζαν τα κυριότερα θέματα, έφτασαν και στη Ζάκυνθο, στο σκάνδαλο με τίτλο: «Μαϊμού» τυφλοί. 

Μιλάμε για πρόσωπα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και θέσεις, δήθεν ανάπηροι στη Ζάκυνθο, που κατηγορούνται για παράνομη είσπραξης χρημάτων. 
Παίρνουν δηλαδή επιδόματα τυφλότητας (από την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου), ενώ στην πραγματικότητα δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα αναπηρίας.

Μιλάμε για «τυφλούς», που μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα... «είδαν το φως τους», όπως σχολίασε η κυρία Τσέκου. Πρόσθεσε μάλιστα η ίδια, ότι ένα από τα πρόσωπα αυτά, είναι… ιερέας!
«Θαύμα – θαύμα!» αναφώνησε τότε και ο κ. Αυτιάς! Η κολυμβήθρα του Σιλοαμ!!!..

«Καλημέρα»: 
Σύγχρονα θαύματα, στην… αυλή της τοπικής σας Εκκλησίας, Σεβασμιότατε!

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
15/03/2012

Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

Όπως πολύ ωραία την περιγράφει ο Ουγκώ στην “Παναγία των Παρισίων” ήταν η περιοχή του Παρισιού, κοντά στο κέντρο (σημερινό 11ο Διαμέρισμα) όπου από τον Μεσαίωνα ώς τον 18ο αιώνα ήταν το άντρο των ζητιάνων, των κλεφτών και πάσης φύσεως αγυρτών, των “αργκοτιέρηδων”, όπου το βράδι, μετά από μια μέρα “εργασίας”, οι τυφλοί έβλεπαν, οι κουτσοί περπατούσαν, οι κωφάλαλοι μιλούσαν, οι φτωχοί ζητιάνοι μετρούσαν τα πλούτη τους.
Πρόσφατες αποκαλύψεις στη σύγχρονη γαλάζια μας χώρα δείχνουν ότι το δαιμόνιο τη φυλής ξεπέρασε σε εφευρετικότητα τα παραδείγματα παλαιοτέρων εποχών:
όχι μόνο οι τυφλοί βλέπουν, αλλά και οι άντρες γεννούν παιδιά, οι γυναίκες έχουν τρείς τοκετούς το χρόνο, οι άρρωστοι χαίρουν άκρας υγείας και οι νεκροί τρώνε και πίνουν.

http://melittag.wordpress.com/