Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Βλαντιμίρ Πούτιν: Προσκύνησε την αγία βρακοζώνη του Εφραίμ, και μπήκε ο πονηρός δαίμονας μέσα του;

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΠΡΕΣΟ:

Ο Πούτιν κυνηγάει "παρθενιές"

Η κοπέλα είναι πολύ νέα και ιδιαίτερα όμορφη. Το πρόσωπό της έχει κάτι «αγνό», ενώ το βλέμμα της έχει ελπίδα. Ετοιμάζεται για την πρώτη της φορά και έχει πάει σε μέντιουμ για να της πει πώς θα είναι.

«Θα έχει και έρωτα η πρώτη φορά;» αναρωτιέται η κοπέλα και η χαρτορίχτρα, γυρίζοντας τις κάρτες ταρό, απαντά «φυσικά», όταν βλέπει την εικόνα του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Δεν πρόκειται για πλάκα. Διαφημιστικό σποτ είναι, με στόχο τους «παρθένους» ψηφοφόρους, εκείνους δηλαδή που πάνε για πρώτη φορά στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής.

Και δεν είναι το μόνο. Σε άλλο διαφημιστικό σποτ η κοπέλα πάει στον γυναικολόγο για να της μιλήσει για «προστασία», την πρώτη της φορά. Κι εκείνος την καθησυχάζει. Η κάμερα στρέφεται σε ένα ημερολόγιο με σημειωμένη την 4η Μαρτίου και τον Πούτιν. Και ο γιατρός λέει: «Με αυτόν θα είναι ασφαλές».

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το επιτελείο του Πούτιν επιστρατεύει ροζ διαφημίσεις για να προσελκύσει ψήφους.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, για παράδειγμα, σε σποτ για τις βουλευτικές εκλογές, ένα ζευγάρι πήγαινε μαζί στο παραβάν και προηγούνταν της ψήφου ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς... Δεν είναι λίγοι εκείνοι στη Ρωσία που επικρίνουν αυτήν την τακτική, ωστόσο μάλλον η πραγματικότητα τους δικαιώνει.

Εν τω μεταξύ, και ενώ απομένουν ελάχιστες ημέρες για τις κάλπες, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η σύζυγος του Πούτιν, Λουντμίλα, δεν εμφανίζεται πουθενά μαζί του. Φήμες αναφέρουν πως ίσως βρίσκεται σε κάποιο μοναστήρι ή απομονωμένη μέσα στο Κρεμλίνο, παρά τη θέλησή της.

Φυσικά κανείς δεν τολμά να ρωτήσει. Οσο για τον Ρώσο πρωθυπουργό, συνεχίζει να φορά τη βέρα του, γεγονός που σημαίνει, λένε στη Μόσχα, πως δεν έχει χωρίσει με τη Λουντμίλα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει και ότι είναι ακόμα ζευγάρι.

http://www.espressonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: