Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Δεν είναι το Τάγμα των Τζεντάι (Jedi) μαχητών στον πόλεμο των άστρων… Δεν είναι κακές μάγισσες με σκουπόξυλα… Είναι αγιοταφίτες μοναχοί στα Ιεροσόλυμα στον ναό της γέννησης (ξέρετε, εκεί με το άλλο άστρο, κλπ) που κραδαίνουν σκουπόξυλα για ιερό σκοπό!!!


ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ...
Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011 12:38

Όλη η αλήθεια για το ξύλο που πέφτει στα Ιεροσόλυμα

Δεν είναι τραμπούκοι (οι αγιοταφίτες μοναχοί στα Ιεροσόλυμα) όταν αντιστέκονται στις προκλήσεις κυρίως των Αρμενίων που προσπαθούν να πάρουν ό,τι μπορούν για να καθιερωθούν στον Πανάγιο Τάφο ως Παντοκράτορες.

Με αφορμή την πριν από λίγες μέρες επίθεση των Αρμενίων στους Έλληνες στο ναό της Βηθλεέμ την ημέρα δηλαδή που ήταν η σειρά των Ελληνορθόδοξων να καθαρίσουν το ναό , όλοι εμείς θα έπρεπε να νιώσουμε περήφανοι που οι παρόντες Έλληνες αντιστάθηκαν (σ.σ. πώς;) στο ξύλο των Αρμενίων, διότι αν δεν το έκαναν , οι Αρμένιοι θα αποκτούσαν κι άλλο έδαφος και κάποια στιγμή θα βρεθούμε έξω από το ναό.

Κάπως έτσι άλλωστε χάσαμε τα προηγούμενα χρόνια όσα χάσαμε από τα προσκυνήματα. Σε μια άλλη περίπτωση κατά τη διάρκεια της Αφής του Αγίου Φωτός οι Αρμένιοι έριξαν τους τσολιάδες μας κάτω έξω από τον Πανάγιο Τάφο μπροστά στα μάτια του υφυπουργού τότε Παναγιώτη Σκανδαλάκη και της διπλωματικής υπαλλήλου Ελένης Σουρανή και κανείς δεν είπε τίποτα γι αυτό .

Τώρα αν οι μοναχοί δεν παλέψουν (σ.σ. με ξύλο στο ξλυλο;) για τα μοναστήρια και για τα πανάγια προσκυνήματα, ένα είναι σίγουρο ότι σύντομα θα βρισκόμαστε με όλο και λιγότερα δικαιώματα.
Η διατήρηση των Παναγίων Προσκυνημάτων είναι μείζον εθνικό και εκκλησιαστικό θέμα, πρώτης προτεραιότητος.

http://briefingnews.gr/ierosolima/item/13376-oli-i-alitheia-gia-to-ksulo-pou-peftei-ta-ierooluma

Δεν υπάρχουν σχόλια: