Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Εξώδικο Εφραίμ στον Βαξεβάνη και το "Κουτί της Πανδώρας"

Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2012, 15:29
Από: dailynews24
info@dailynews.gr
Προς: blog xairete
michalopoulos_p@yahoo.gr

θέμα: Εξώδικο Εφραίμ στον Βαξεβάνη και το "Κουτί της Πανδώρας" 

Εξώδικο προς τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και την εκπομπή το "Κουτί της Πανδώρας" απέστειλε ο ηγούμενος Εφραίμ με αφορμή εκπομπή που θα παίξει σήμερα σχετικά με το Βατοπέδι.

Μάλιστα, ο Εφραίμ κοινοποίησε το εξώδικο και στο ΕΣΡ για να μην παίξει η εκπομπή.

Ο δημοσιογράφος θα παρουσιάσει ρεπορτάζ με τον τίτλο "Το Βατοπέδι σε νούμερα", όπου θα παρουσιάσει δύο έρευνες που αποκαλύπτουν πού πήγε το χρήμα του Βατοπεδίου, ποιοι το χειρίστηκαν και πώς το απέκτησαν.
"Ένα δαίδαλο από χρηματικές συναλλαγές, πολιτικές διασυνδέσεις και σίγουρα όχι προσευχές", σχολιάζει ο δημοσιογράφος στην ιστοσελίδα του.

"Καλημέρα. Σήμερα στις 23:00 στη ΝΕΤ έχουμε εξώδικο ακολουθία. Ψάλει βεβαίως ο Εφραίμ", έγραψε σήμερα ο δημοσιογράφος στο Twitter του ενώ χθες είχε γράψει "Μόλις ο Εφραίμ έστειλε εξώδικο στην Πανδώρα ενώ ζητά και την προκαταβολική παρέμβαση του ΕΣΡ για να μην παίξει η εκπομπή".

Μάλιστα, στην εκπομπή για πρώτη φορά μιλά ο παραιτηθείς αντεισαγγελέας Εφετών, Ηλίας Κολιούσης που χειριζόταν την υπόθεση του Βατοπεδίου και αποκαλύπτει, τις πιέσεις που του ασκήθηκαν, τα στοιχεία που απέκρυβε ο Άρειος Πάγος και τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

http://www.dailynews24.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=10800:ephraim-on-extrajudicial-vaxevani-and-pandoras-box 


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012


Βόμβα πολλών μεγατόνων κατά του Εφραίμ η πρώτη εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη… Ετοιμάζεται και δεύτερη εκπομπή… Στο μεταξύ, ο ηγούμενος… «τραβά τις όποιες τρίχες του», από το κακό του, και…

Δεν υπάρχουν σχόλια: