Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: «Στη θέση της πίστης, βάζω την πλάνη… αφού γλύφω τον οικουμενιστή, στην χειρότερη αίρεση πεσόντα, πατριάρχη Βαρθολομαίο!»

Η χρήστης Γιούλη Βαγγέλη,
κοινοποίησε το...
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ - Η Προσευχή της Αγάπης:
"Κύριε. Κάνε με όργανο της ειρήνης. Κάνε στη θέση του μίσους να βάζω την αγάπη. Στη θέση της ύβρης να βάζω την συγνώμη. Στη θέση της πλάνης να βάζω την πίστη..."
(Πριν από 13 λεπτά)


Ο Panagiotis Michalopoulos, σχολίασε...
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: «Στη θέση της πίστης, βάζω την πλάνη… αφού γλύφω τον οικουμενιστή, στην χειρότερη αίρεση πεσόντα, πατριάρχη Βαρθολομαίο!»

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002400263799
- Τον ένοιωσες καλά, Πάπα μου, Άγιε Πατέρα της Ρώμης;
- Ποιον ρε, Τούρκε παπά; Κάποιον οθωμανικό λες αν ένοιωσα!
- Τον μεγάλο Παΐσιο μου, ρε γαμώτο! Δεν τον καταβαίνεις!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://mymartyrdom.com/tombstone.jpg

Μιας και μιλάτε για αίρεση, να λέμε τα πράγματα με τ'όνομά τους.

Είναι ο κ. Αθανάσιος Γιέβτιτς, λαοπρόβλητος στα επίσημα εκκλησιαστικά διαδικτοφφίκια.

"Ενώ τελείωνε η ετοιμασία αυτού του κειμένου μαθεύτηκε η επίθεση (ορθοδόξων «κλασσικών» μη «νεο-συντηρητικών») ρασοφόρων μπράβων υπό τον Επίσκοπο πρώην Ερζεγοβίνης κ. Αθανάσιο Γιέβτιτς εναντίον του Ομολογητού Επισκόπου Κοσσυφοπεδίου, κ. Αρτεμίου Ραντοσάβλεβιτς, με ταυτόχρονη κατάληψη τόσο της Επισκοπής του κ. Αρτεμίου όσο και του Μοναστηριού του Ντέτσανι, με άμεση διακοπή λειτουργίας της κύριας Ιστοσελίδας του και της εφεδρικής, τον περιορισμό του σε Μοναστήρι και τον υποχρεωτικό περιορισμό των Μοναζουσών της Γκρατσάνιτσα εντός της Μονής τους."

Αν νομίζετε ότι αυτός ο ρασοφόρος αφορά μόνο τη Σερβία κι όχι εμάς, είστε γελασμένοι. Τα ίδια και χειρότερα έχουμε, και συγκοινωνούν μεταξύ τους.