Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

«Άγγελοι»: Μια από τις ετικέτες του μπλογκ «χαίρετε».

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Στις Θείες Λειτουργίες Μεγάλων Ναών οι Σεραφείμ και Χερουβίμ ηγούνται ομάδας Αγγέλων, για να εξυψώσουν το πνεύμα του εκκλησιάσματος.
Στη διάρκεια της λειτουργίας σε ένα μεγάλο ναό, που έχει μεγάλη συγκέντρωση κόσμου, τη στιγμή που ο ιερουργών ιερέας προετοιμάζεται να σηκώσει στα χέρια του το «Δισκοπότηρο», η ομάδα Αγγέλων που καθοδηγείται από ένα Χερουβίμ η Σεραφείμ, εισέρχεται μέσα στο ναό και παίρνει θέση πάνω από την Αγία Τράπεζα, σχηματίζοντας ένα ""V". Καθώς έχει συμβεί αυτό και ο ιερέας εκφωνεί την φράση «τα Σα εκ των Σων Σοί», οι Άγγελοι εξαπολύουν μέσα από το σώμα τους το Πνευματικό Μύρο από τα Ανώτερα Πεδία. Στις μικρότερες εκκλησίες κατέρχονται μικρότεροι άγγελοι.Στην δικιά τους εξελικτική πορεία προάγονται σε Χερουβείμ, Σεραφείμ, Αρχάγγελους και σε Μεγάλες Υπάρξεις που φρουρούν και προστατεύουν Πλανήτες, Γαλαξίες και μεγάλα Συστήματα του Κόσμου.

ΟΙ ΣΕΡΑΦΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Η Σφαίρα των Σεραφείμ είναι Σφαίρα Δύναμης και οι υπάρξεις γνωστές σαν Σεραφική Φρουρά έχουν μεγάλα φυσικά αναστήματα και την πιο συγκεντρωμένη δύναμη πάνω στον πλανήτη.
Όταν οι Σεραφείμ εκλέγονται να φρουρήσουν οποιοδήποτε έργο η άτομο, η δύναμη τους είναι τεράστια. Συνεργάζονται στενά με τον Κτίστη Μορφής της Πρώτης Ακτίνας και πάντοτε κάλυπταν με την δύναμη τους μεγάλους άνδρες, που μέσω των αιώνων εργάστηκαν για το καλό του ανθρώπου.
Οι Σεραφείμ και οι Χερουβίμ είναι αμέτρητοι σε αριθμό. Είναι οι φρουροί των πνευματικών δυνάμεων και είναι σε διαρκή επαφή και συνεργασία με τους Κτίστες των Μορφών στη δημιουργία Πλανητών και Πνευματικών Κέντρων, στις διάφορες Σφαίρες.
Οι Σεραφείμ είναι ένδοξες Υπάρξεις που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.
Προχωρούν σε ομάδες των επτά - ο αριθμός της Δημιουργίας- σε σχήμα «V» με αρχηγό έναν από αυτούς.
¨Όταν ταξιδεύουν στο απέραντο του Ουρανού εκπέμπουν λευκή ενέργεια και πολλοί «Κομήτες» και «Πίπτοντες Αστέρες» που παρατηρούνται, δεν είναι τίποτα διαφορετικό από την ενέργεια που διασκορπίζουν οι Σεραφείμ στο πέρασμα τους. Οι Χερουβίμ είναι κυρίως υπάρξεις που μαθαίνουν να κρατούν μια αρετή και να την διαχέουν σε εκείνους προς τους οποίους αποστέλλονται. Τα μικρά Χερουβίμ προσπαθούν να μην διασπάνε την ποιότητα της ενέργεια τους, όταν αντιμετωπίζουν την ισχυρή αντίσταση της ανθρώπινης απιστίας και αναπτύσσονται όταν μάθουν να κρατάνε μέσα στην αύρα τους, την ευλογία που στάλθηκαν να εκπέμψουν χωρίς να επηρεάζονται από την ενέργεια των λιγότερο εξελιγμένων ανθρώπων. Αντίθετα τα Μεγάλα Χερουβίμ φρουρούν παγκόσμιες κινήσεις και είναι εκείνα που έχουν εξελιχθεί έτσι ώστε να τους δίνεται η δυνατότητα να περιβάλλουν λαούς στον πλανήτη, ακτινοβολώντας την χάρη τους. 
The Orders Of The Celestial Hierarchy The Ruling Princes Of The Nine Celestial Orders 

Seraphim Jehoel, Kemuel, Metatron, Michael, Nathanael, Seraphiel, Uriel and Satan (before his fall) Cherubim Cherubiel, Gabriel, Ophaniel, Raphael, Uriel, Zophiel and Satan (before his fall) Thrones Orifiel, Raziel, Zaphkiel, Zabkiel, Zophiel (or Jophiel) Dominions Hashmal, Muriel, Zacharael (Yahriel), Zadkiel Virtues Barbiel, Gabriel, Hamaliel, Haniel, Michael, Peliel, Sabriel, Tarshish, Uzziel Powers Camael, Gabriel, Verchiel and Satan (before his fall) Principalities Amael, Cerviel, Haniel, Nisroc, Requel Archangels Chamuel, Gabriel, Michael, Raphael, Uriel, Zadkiel, Zophiel (Jophiel) and Satan (before his fall) Angels Adnachiel (Advachiel), Chayyliel, Gabriel, Phaleg

http://www.wraia.gr/blog/10125/aggeloi

Δεν υπάρχουν σχόλια: