Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Οι «Δημοκρατικές διαδικασίες κομματικων διαδοχών», ο χαρτοπόλεμος των δακτυλιδιών και ο καθημερινός πανικός των λαθροκυβερνητών.

ΔΙΑΒΑΖΩ:

 === Πολλά πολιτικά πράγματα εδώ στην Ελλάδα, γίνονται τόσο κραυγαλέα θεατρικά, αλλά και με τόση υποστήριξη των πλέον διεστραμένων πολιτικών θεωρημάτων και θεωρήσεων, που μας καταστρέφουν κάθε κύταρο.
 
=== Σαφώς, και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού, ήθελε διακαώς να τσακιστεί να φύγει ο ΓκαΓκάς Τζέφρι Παπανδρέου και η σκυλοσυμμορία του. Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικόσύστημα προσπαθεί να μας πλασάρει την απλώς αναίμακτη και περιοριστικά ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ, σαν νίκη-ανάγκη του λαού και της κοινωνίας και τέρμα τα δίφραγκα. Όμως….


=== ΟΜΩΣ !!!! Παρακολουθούσαμε άναυδοι, ένα-ένα τα ελάχιστα κοπρόσκυλα, που τάχα ήσαν έτοιμα να το σκάσουν από τη σπηλιά του Νταβέλη, να ξαναμαντρώνονται χωρίς να ματώνει μύτι!!! Κι’ όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ. Κάθε απόχρωσης σκατό στον ίδιο βόθρο μένει.
 
=== ΟΜΩΣ !!!! Παρακολουθούσαμε γουρλοματικώς, τον φαινομενικά τσαλακωμένο από παντού Τζέφρι Παπανδρέου, ενώ όλοι μας περιμένουμε να χαρούμε τη πολιτική του κηδεία, αυτός με μια εκπληκτική άνεση «διενεργούσε» και «διενεργεί» κομματικές και διακομματικές ….διαπραγματεύσεις, με τους «αντιπάλους» του για τη λειτουργία της συγκυβέρνησης και με τους «διαδόχους» για τη λειτουργία του κόμματος.


=== ΟΜΩΣ !!!! Οι διαπραγματεύσεις καθυστερούσαν και οι Ευρωπαίοι δεν φαίνονταν να ανησυχούν ιδιαίτερα και αυτυχώς, εκεί που είχαμε κρατικά χρηματικά αποθέματα μέχρι 15-10-2011, αυτά τεντώθηκαν νοχελικά και άπλωσαν τη μιαν αρήδα τους μέχρι και 15-11-2011 και ευτυχώς, εκεί που ήταν να πανικοβληθούμε, τα κρατικά χρηματικά αποθέματα, ξανατεντώθηκαν με νάζι και γοητεία και άπλωσαν τη δεύτερη αρήδα τους μέχρι και 15-12-2011 τουλάχιστον και έχει ο Θεός!!! Μια παρατεταμένη οικονομική τρομοκρατία σε βάρος της μάζας. Μιλάμε πλέον για νέα μνημόνια, χωρίς να έχουν διαβαστεί τα προηγούμενα. Κάθε μήνα, καινούριους όρους βάζουν στο σβέρκο μας και η αριστερά στη γωνία, βγάζει τον σκασμό. Πότε -πότε λένε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα, απλά διαπιστώνοντας αυτά που παθαίνουμε πανεθνικώς. Το δεδομένο…. «Τι να κάνουμε??? Μπορούμε να τ’ αλλάξουμε??? Δεν μπορούμε… Να δείτε ότι αυτοί το πάνε εκεί….» — Φράσεις κλισέ της Αλέκα, του Αλέξη, του Κουβέλη που στην ουσία δεν βγάζουν λέξη. Όλοι πλέον μιλάμε για ανύπαρκτη αριστερά.


ΟΜΩΣ !!!! Ο κατά παγκόσμια γενική ομολογία αναγνωρίσημος ως πανηλίθιος και θεότρελος γκαγκάς, Τζέφρι Παπανδρέου, συνέχιζε κι’ αυτός νοχελικώς να επιδίδεται σε αργόσυρτες διαπραγματεύσεις, πότε με το ψευδοΠΑΣΟΚ, πότε με τη κυβέρνηση τραβεστί, πότε με τη Σοσιαλιστική Διεθνή και το νινί της μάνας τους…Εκεί που έφερε το τέλος του κόσμου, εκεί τον βλέπεις ενέρυμνο να μερυμνά τη τύφλα του, σε ρυθμούς της υπομονής, σαν μη κατανοεί, ότι καταφθάνει η συντέλεια του κόσμου τούτου, που ο ίδιος προφήτευσε.


ΟΜΩΣ !!!! Οι μνηστήρες δηλώνουν έτοιμοι για γάμο, αλλά δεν βιάζονται…. Θες η φουσκοθαλασσά;;; θες ο άνεμος ο Βαρδάρης;;; θες το νέφος απ’ τα διυλιστήρια;;; θες τα χέμιτραλς;;; Μια ραθυμία και μούχλα έχει πέσει στη πόλη, αυτή που από καιρό προφήτευε ο Ξυλούρης, ότι μπήκανε μέσα της οι οχτροί…. 

Σιγά-σιγά… Μη τρομάξουν οι χαλκάδες, τα σχοινιά κι’ οι αλυσίδες… 
Όλοι θέλουν, αλλά απορημένα ρωτούν: «τίνος… τίνος είναι το δακτυλίδι;;;»  
Μέρα παρά μέρα διαβάζουν γκάλοπ και τους πιάνει κρύος ιδρώτας. 
Μιλάμε για πανικό. Κουρελού καθαρόαιμη που δεν συμμαζεύεται με τίποτα.
 
Ολόκληρο θέατρο είχε στηθεί, για να μη καταλάβουμε, το πως και με ποιους όρους μεταβιβάσθηκε το δακτυλίδι, από τον Ανδρέα στον Σημίτη. Όταν το καταλάβαμε ήταν πολύ αργά. Όμως το καταλάβαμε, ησυχάσαμε, αλλά μυαλό δεν βάλαμε. Ήρθε η ώρα που ο αλλόθρησκος Σημίτης έπρεπε να του δίνει και να δίνει το δακτυλίδι στον επόμενο, τον προσχεδιασμένο αλλά πανηλίθιο. Ξαναπαίχθηκε το έργο, σαν παραλλαγή του «Ναμπούκο», κακοπαιγμένο, σαν να το πέρασαν πρώτα από τη νεκρά θάλασσα με τρύπια βάρκα. Ακόμα κι’ από την Αμερική ήλθαν ειδήμονες, να βεβαιώσουν, ότι μετά τη προσωρινότητα Σημίτη, ό Τζέφρι Παπανδρέου ήταν ο νόμιμος κληρονόμος του δακτυλιδιού και της επωνυμίας του κόμματος. Οι κορυφαίοι και μνηστήρες ξέρουν τις λεπτομέρειες. Κι’ εμείς, πότε-πότε τις μαθαίνουμε με όλες σχεδόν τις λεπτομέρειες, αλλά είμαστε άρρωστοι με τη χειραγωγία και ξεχνάμε την ιερή διαδικασία. Ξεχνάμε ότι τα λεγόμενα κομματικά δαχτυλίδια, δεν είναι τίποτε άλλο, από τη προσωπική ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιδιοκτησία, επί του τίτλου του κόμματος, ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΧΡΌΝΟ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ. Για να σου παραμείνει όμως η γλύκα της δημοκρατικής διαδικασίας, παράλληλα, είναι προγραμματισμένο με εβραϊκή ευλάβεια σιών, να προηγηθεί μία εκδοχή παράστασης «Ναμπούκο»


Να μη ξεχνάμε, ότι ενώ πιστευόταν, ότι ο Τσοχατζόπουλος έλεγχε απόλυτα το κόμμα στο ΠΑΣΟΚ και τη συντριπτική πλειοψηφία της τότε κοινοβουλευτικής ομάδας, ενεργοποιήθηκε μια κομματική τρόϊκα, η οποία ανέλαβε να μεταφέρει με σιγουριά και ασφάλεια, το δαχτυλίδι της αρχηγίας, από τον χαροπαλεύοντα Ανδρέα, στον Σημίτη!!!

 

Να μη ξεχνάμε, ότι όταν «έφυγε» μένοντας ο Κωστάκης Καραμανλής, είπε με φαρδιά-πλατειά χαμόγελα, στο ερώτημα αν φεύγει οριστικά, «Όχι δα!!! Δεν με πήραν τα χρόνια!!!»  Και επέλεξε να στηρίξει με τον προσωπικό του πολιτικό μηχανισμό, τη περίπτωση Σαμαρά. Αυτός θα δοκιμάσει και όποτε έρθει η ώρα, ή θα επιστρέψει το «ΝΔ δακτυλίδι» στον ιδιοκτήτη Κώστα Καραμανλή, ή θα το παραδώσει στον φυσικό κληρονόμο Αλέκο Καραμανλή.

Να μη ξεχνάμε, ότι η νέα τρόϊκα του ψευδοΠΑΣΟΚ (Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου, σαΡαγκούσσι), συγκροτήθηκε με την έγκριση του Τζέφρι Παπανδρέου και είναι σε αναμονή για παραλαβή του δακτυλιδιού του ψευδοΠΑΣΟΚ, εφόσον ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ η αποχώρηση του ιδιοκτήτη (Τζέφρι) της φίρμας από την ηγεσία. Ο παραλήπτης θα το διαχειριστεί, θα μοιραστεί τις κρατικές εξουσίες με τα άλλα δύο μέλη της κομματικής τρόϊκας και με το πλήρωμα του χρόνου, θα παραδώσει το «ψευδοΠΑΣΟΚδακτυλίδι» στον φυσικό κληρονόμο του Τζέφρι Παπανδρέου.


Τώρα, ως προς τις ενδοΠΑΣΟΚικές εξελίξεις που τρέχουν, η ρευστή πολιτική κατάσταση (και όπως είπα και όπως όλοι ξέρουμε – κατάσταση γενικού πανικού), ναι μεν δεν ευνόησε τον Τζέφρι Παπανδρέου, που τον μισοθυσίασαν για να διατηρηθεί και να διασωθεί το διεφθαρμένο φασιστικό καθεστώς στο σύνολό του, αλλά η ίδια ρευστή πολιτικοοικονομική κατάσταση, δεν ευνοεί κανέναν από τους μνηστήρες, υποψήφιους προσωρινούς αρχηγούς και διαχειριστές της φίρμας του ψευδοσοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ. 


Αυτό σημαίνει, ότι ενδεχομένως η τύχη του Τζέφρι Παπανδρέου, σαν αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει κριθεί ακόμα και είναι πολύ πιθανόν, να παραμείνει επί κεφαλής του ΠΑΣΟΚ και για τις προσεχείς εκλογές, όποτε κι’ αν γίνουν αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: