Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Θέμα: Το πιο sexy στελεχωμένο γραφείο τύπου

Θέμα: Το πιο sexy στελεχωμένο γραφείο τύπου
Κυριακή, 18 Δεκέμβριος 2011, 16:38
Από: dailynews24
info@dailynews.gr
Προς: ιστολόγιο «χαίρετε»
michalopoulos_p@yahoo.gr

Το πιο sexy στελεχωμένο γραφείο τύπου 

Από τις σέξι εμφανίσεις στις νυχτερινές πίστες και τις ημίγυμνες φωτογραφήσεις του «Playboy», στο γραφείο Τύπου του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Ο λόγος για την καλλίπυγο κ. Μαρία Βολονάκη, η οποία άφησε το τραγούδι και το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται στο πλευρό της κ. Ντόρας Μπακογιάννη.

Παραχωρώντας παλαιότερα συνέντευξη στο περιοδικό «Playboy», όπου είχε κάνει και ημίγυμνη φωτογράφηση, η κ. Βολονάκη είχε δηλώσει ότι «μου αρέσει το φλερτ στη δουλειά».

Επίσης, η νεαρή εθελόντρια του κόμματος δεν καπνίζει «αλλά δεν με ενοχλεί το τσιγάρο. Μετά το σεξ, αν θέλει να καπνίσει ο άλλος, μπορεί. Αλλά όχι στην κρεβατοκάμαρα. Υπάρχει και το σαλόνι».

Κατά την ίδια πάντα, «μπορώ να πω ότι βγάζω εύκολα συμπέρασμα για τις επιδόσεις ενός άντρα στο κρεβάτι. Αν την πρώτη φορά δεν είναι καλό το σεξ, θα δώσω άλλη μία ευκαιρία. Αν δεν το σώσει και με τη δεύτερη, σημαίνει ότι δεν "το 'χει"».

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη εκείνη σημείωνε πως «θα μιλήσω ως δημοσιογράφος, που ήμουν κάποτε... Το θέμα στο κρεβάτι είμαι εγώ. Ξεκινάς με έρευνα, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και ολοκληρώνεις χωρίς να αφήσεις κενά και χωρίς να αποκαλύπτεις τις πηγές σου».




ΣΧΕΤΙΚΟ:

Μαρία Βολονάκη: Από τις πίστες, στην Ντόρα Μπακογιάννη (Προσοχή: Ακατάλληλο!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: