Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Σχετικά με την απόφαση για προφυλάκιση (σιγά να μην τον πιάσουν…) του ηγούμενου Εφραίμ: Πλήρης η ταύτιση του Επίτιμου γκαντέμη, με τον Μιχάλη (τον σχολιαστή μας εδώ στο μπλογκ)!!!..

P. MICHALOPOULOS είπε...
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Τον δρόμο για τη φυλακή δείχνει το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας στον ηγούμενο Εφραίμ για το σκάνδαλο των «ιερών» ανταλλαγών της Μονής Βατοπεδίου με το ελληνικό Δημόσιο.
Το Δικαστικό Συμβούλιο που κλήθηκε να λύσει τη διαφωνία, η οποία είχε ανακύψει ανάμεσα στην εφέτη ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού και τον εισαγγελέα, τάχθηκε υπέρ της άποψης της ανακρίτριας και έκρινε ότι ο ηγούμενος Εφραίμ πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.
23 Δεκεμβρίου 2011 7:07 μ.μ.

P. MICHALOPOULOS είπε...
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ξέσπασμα Εφραίμ μέσω της ιστοσελίδας agioritikovima.gr, ...
...για προδότες («ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ «ΠΡΟΔΟΤΕΣ» ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ.») ...
...που τον προφυλάκισαν («ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ" ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥΣ.»)!
23 Δεκεμβρίου 2011 7:16 μ.μ.

Mιχάλης είπε...
Δεν έχω καμία διάθεση να τον υπερασπιστώ αλλά προφυλάκιση προπαραμονή Χριστουγέννων! Λίγο περίεργο. Α ναι ξέχασα: Οι δικαστές γνωρίζουν ότι δεν θα υπάρξει τελικά τέτοιος συνειρμός στο μυαλό του κόσμου αφού ο Εφραίμ και το Βατοπαίδι στην πραγματικότητα έχουν Χριστούγεννα στις 7 Ιανουαρίου!
23 Δεκεμβρίου 2011 7:49 μ.μ. 

P. MICHALOPOULOS είπε...
Σωστά!
Χριστούγεννα, χειμώνας, κρύο…
Δεν προσφέρεται όλο αυτό το σκηνικό για ένα κρύο-υγρό κελί, στα έγκατα της Γης, και μάλιστα για έναν τέτοιον άνθρωπο του θεού…
Καταλληλότερος καιρός, Μιχάλη μου, θα ήταν την άνοιξη… Το Πάσχα καλύτερα, και την συγκεκριμένη μέρα… τότε που έπιασαν τον Χριστό…
Ώστε να υπάρχει πιο έντονο και το σχετικό συγκινησιακό στοιχείο…
Επίσης θα ήθελα να προσθέσω, ότι σε καμιά περίπτωση δεν δένει στην όλη υπόθεση, αυτό το σενάριο με την εγγυοδοσία των 200.000 ευρώ…
Έχει τόσα χρήματα το γλωσσόκομο, το πουγκί του ταμεία της μονής;
 
Αυτού βρε, που είναι και δεξί χέρι του ηγούμενου…
Έχει τέτοιο μπεζαχτά αυτός ο οικονομολόγος καλόγερος, κύπριος κι αυτός… ο πρώην κουμουνιστής;
23 Δεκεμβρίου 2011 8:13 μ.μ. 


P. MICHALOPOULOS είπε...

Φαίνεται ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, διάβασε το πιο πάνω θέμα μας, και τα σχόλια φυσικά, και τελικά ταυτίστηκε με την άποψη του Μιχάλη
Έτσι, όπως διαβάζω σήμερα στο Ethnos.gr (δημοσιεύτηκε πριν 36 λεπτά):

Στήριξη στον Εφραίμ
Ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (στη φωτο, μελετάει τους νόμους) πήρε σαφή θέση για την απόφαση της Δικαιοσύνης να προφυλακίσει τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου.
Δήλωσε σχετικά: «Μένω κατάπληκτος για την απόφαση που πάρθηκε. Ιδιαίτερα για τη στιγμή που διάλεξαν να την πάρουν.»

(Καταλάβατε; Πλήρης η ταύτιση του επίτιμου με τον Μιχάλη μας: «για δες καιρό που διάλεξαν» για να τον πάρουν μέσα τον Εφραίμ…)

24 Δεκεμβρίου 2011 1:27 μ.μ.
http://xairete.blogspot.com/2011/12/blog-post_2873.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τον Εφραίμ δεν είναι παραμονή Χριστουγέννων. Είναι παραμονή του αγίου Σπυρίδωνα, οπότε άδικα το κλαψούρισμα. Παλαιό δεν θέλανε, τι παραπονιούνται τώρα; Όποτε μας βολεύει είναι Χριστούγεννα;

ΙΚ

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Στο κελί της... Μονής ο Εφραίμ

Ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Ορους Αρίστος Κασμίρογλου μιλώντας στο ΣΚΑΪ ανέφερε ότι ο Εφραίμ τις τελευταίες ώρες έχει παρουσιάσει υψηλό πυρετό και απορρύθμιση ζαχάρου, όπως ενημερώθηκε από το Κέντρο Υγείας στις Καρυές.

Ethnos.gr – 38 λεπτά πριν