Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Panos Plymouth είπε... Αγαπητέ κ. Μιχαλόπουλε, Διαβάζω εδώ και αρκετή ώρα δημοσιεύσεις σας στο blog...

 
Panos Plymouth είπε...
Αγαπητέ κ. Μιχαλόπουλε,
Διαβάζω εδώ και αρκετή ώρα δημοσιεύσεις σας στο blog, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω τα δικά σας πιστεύω, ώστε να μπορέσω να καταλάβω τι ακριβώς πρεσβεύετε. Το μόνο που καταλαβαίνω (και διορθώστε με σας παρακαλώ) αν κάνω λάθος) είναι ότι βρίσκεστε σε ευθεία αντιπαράθεση με κάθε τι που σχετίζεται με την (λεγόμενη) Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος. Θα σας ήμουν υπόχρεος εάν με βοηθούσατε προς αυτή την κατεύθυνση.
Παναγιώτης Πλίμουθ
(14 Νοεμβρίου 2011 12:42 μ.μ.)


P. MICHALOPOULOS είπε...
BLOG «XAIRETE»: 7.480 Αναρτήσεις
(14 Νοεμβρίου 2011 12:57 μ.μ.)



ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

http://xairete.blogspot.com/2010/06/blog-post_4883.html



Panos Plymouth είπε...

Δεν απαντήσατε στο ερώτημά μου κ. Μιχαλόπουλε. Ή μάλλον μου απαντήσατε, στέλνοντάς μου όλες τις αναρτήσεις σας στο blog (αν κατάλαβα καλά). Ας είναι, δεν πειράζει. Ο Θεός να σας ευλογεί. Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία σας. Αν ποτέ θελήσετε, ξέρετε που θα με βρείτε για να μου απαντήσετε με μια πιο ευθεία απάντηση.
Παναγιώτης Πλίμουθ
16 Νοεμβρίου 2011 8:48 π.μ.


P. MICHALOPOULOS είπε...

Panos Plymouth:
«Αγαπητέ κ. Μιχαλόπουλε. Το μόνο που καταλαβαίνω (και διορθώστε με σας παρακαλώ) αν κάνω λάθος) είναι ότι βρίσκεστε σε ευθεία αντιπαράθεση με κάθε τι που σχετίζεται με την (λεγόμενη) Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος. Θα σας ήμουν υπόχρεος εάν με βοηθούσατε προς αυτή την κατεύθυνση.»

Απάντηση:
Κάνετε λάθος.
16 Νοεμβρίου 2011 9:02 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: