Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Εφημερίδεεεεες (Mary Kamilaraki: "Πρόεδρε, βάστα γερά!")

Mary Kamilaraki
Πρόεδρε, βάστα γερά! 
Αντώνη, τα μεγάλα ΟΧΙ χαρακτηρίζουν τους ΗΓΕΤΕΣ! 
ΟΧΙ, στην νομιμοποίηση όλων των προηγούμενων αντισυνταγματικών συμφωνιών, μνημονίου, μεσοπρόθεσμου, δανειακών συμβάσεων!
ΟΧΙ, στο ξεπούλημα της πατρίδας μας!

(πριν από μία ώρα περίπου)

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000232387137&sk=wall

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Giannis Christopoulos
"Πιστεύω ότι ένας λαός δεν πρέπει να εκτιμά τίποτα περισσότερο από την αξιοπρέπεια και την ελευθερία της ύπαρξής του - ότι η ντροπή μιας δειλής υποταγής δεν ξεπλένεται με τίποτα… Δηλώνω ότι θεωρώ την ψεύτικη σωφροσύνη, η οποία αποσκοπεί στην αποφυγή του κινδύνου, ως το πλέον επικίνδυνο αποτέλεσμα του φόβου.
Ο κίνδυνος πρέπει να αντιμετωπίζεται με θάρρος, με ήρεμη και σταθερή απόφαση, καθώς επίσης με καθαρή συνείδηση. Ένα έθνος δεν μπορεί να εξαγοράσει την ελευθερία του από τις ξένες δυνάμεις, με τεχνάσματα και στρατηγήματα - αλλά μόνο εάν ριχτεί άφοβα στη μάχη, θυσιάζοντας χίλιες ζωές για ένα πολλαπλό κέρδος ζωής"
(Carl von Clausewitz).

Georgios Volotas
Καλημερα Γιαννη οι ΗΠΑ ζητουν αμεση συμμορφωση της Ελλαδος λες να τους κανουμε το χατηρι μια που ειναι φιλοι μας οπως και οι Γερμανοι.....

Giannis Christopoulos
Καλημέρα Γιώργο. Αυτό δείχνει περίτρανα ποσο τρέμει όλη η υφήλιος πιθανή άμεση χρεοκοπία μας. Αν δεν γίνει η καταραμένη συγκυβέρνηση των νταβατζήδων και των ξεπουλημένων, θα μας δώσουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ την 6η δόση ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΜΑΝΤΡΕΣ.

https://www.facebook.com/profile.php?id=1257160330