Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τάκης Γιγουρτάκης: «Να καταδικάσουν αυτούς που σκότωσαν το παιδί μου!»


Τάκης Γιγουρτάκης (στο protothema):
«Oταν ένας γονιός έχει ένα παιδί γεμάτο υγεία, δεν πάει ο νους του στο κακό. Που να φανταστώ ότι ο Νίκος έπαιρνε αυτά τα θανατηφόρα σκευάσματα (αναβολίκά φάρμακα); Πρωτεΐνες είναι, μου δίνουν ενέργεια, τίποτε άλλο, μου έλεγε, κι εγώ τον πίστευα. Τα αναβολικά είναι χειρότερα από τα ναρκωτικά.»

Ο πατέρας του 30χρονου είναι πεπεισμένος ότι η συνεχή και αδιάκοπη λήψη των επικίνδυνων αυτών ουσιών, ήταν η αιτία που οδήγησε στο θάνατο το παιδί του από ανακοπή καρδιάς, όπως σημειώνεται στην ιατροδικαστική έκθεση.

Οπως παραδέχεται ο πατέρας του, ο Νίκος Γιγουρτάκης έπαιρνε αναβολικές ουσίες για περίπου δέκα έτη με σκοπό να διατηρεί το καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο χωρίς ίχνος λίπους σώμα.
«Τα αναβολικά τα έπαιρνε από μικρό παιδί. Από τα 21 του χρόνια. Ο γιος μου ούτε κάπνιζε ούτε έπινε.»
 
Σχόλια Χρηστών

trobatore | 29/11/2011 07:31
κανείς ανυποψίαστος. Η ματαιοδοξία του τον σκότωσε

ageliki | 29/11/2011 08:14
To "παιδί" δεν ήταν καθόλου παιδί, ήταν 30 χρονών. Αν ένας άνθρωπος 30 χρονών δεν μπορεί να ξέρει τι είναι καλό ή τι όχι τότε ευθύνεται η διαπεδαγώγηση που έχει λάβει από τους γονείς σε μικρότερη ηλικία.

αετος | 29/11/2011 08:45
καλα οταν τα ελεγε ο κοσμος που γνωριζε καταστασεις απο την πρωτη στιγμη τα ΜΜΕ το κανανε τουμπεκι και το κρυβανε......οπως κανανε το ιδιο με τον αλλο που ''ηπιε'' λιγο παραπανω πρωινιατικα και πυροβολησε την φαρμακη......

DAF | 29/11/2011 08:59
Δεν φταίνε πάντα μόνο οι άλλοι. Πολυ φοβάμαι πως ένα μερος της ευθύνης πέφτει και στους γονείς....

http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=162355

Δεν υπάρχουν σχόλια: