Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Θαύμα – θαύμα! (Την ξέρετε την Γωγώ Φαρμάκη;)

Την ξέρετε την Γωγώ Φαρμάκη;

Εγώ δεν την ήξερα… 
Τώρα μαθαίνω ότι η Γωγώ Φαρμάκη είναι ηθοποιός. Είναι λέει η αδελφή της Όλγας Φαρμάκη που είναι μοντέλο. 
Η οποία Όλγα, είχε κάνει πρόσφατα μία από τις πιο sexy φωτογραφήσεις της για το Ρουμάνικο Playboy!

Η Γωγώ λοιπόν, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, καθώς στις 04.11.2011 τραυματίστηκε στο πόδι της… Λέγεται δε ότι θα πάρει εξιτήριο σε μια εβδομάδα…
Μέχρι εδώ, τίποτε το μεταφυσικό. Ακούστε όμως τι άλλο μαθαίνω:

Την ημέρα που η Γωγώ χτύπησε ήταν του Οσίου Πορφυρίου, ο οποίος είναι προστάτης των ηθοποιών και των μίμων, «και αυτό δεν είναι τυχαίο» για τον ιερέα του ναού του Αγίου Ιωάννη, που βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.

Θαύμα – θαύμα», θα αναφωνήσετε κι εσείς; Μη βιάζεστε, και ακούστε τη συνέχεια:

Λίγες μέρες μετά την εισαγωγή (συγκεκριμένα στις 9 Νοεμβρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νεκταρίου), οι γονείς της ηθοποιού, ζήτησαν από τον ιερέα αυτόν, κάτι. Τι; 
Όχι να την εξομολογήσει ή να την κοινωνήσει, αλλά να πάει να της βρει μια εικόνα του Αγίου Νεκταρίου… Όχι όποια κι όποια, αλλά εκείνη την… «θαυματουργή»!..
Για να τη φέρει στο δωμάτιο της Γωγώς για να την προσκυνήσει…

Η εικόνα αυτή, βρίσκεται λέει σε ναό της Αττικής, και η οποία δεν γίνεται να μετακινηθεί αν πρώτα ο άγιος δεν δώσει τη συγκατάθεσή του. 
Πώς; 
Όχι με το να έχει προηγηθεί κάποιο ρεγάλο, μπαξίσι, τυχερό για τους παπάδες. Όοοοχι! Με καθαρά πνευματικό τρόπο… 

Πρέπει λέει, να ακολουθηθεί ένα τελετουργικό. Θα έπρεπε να βάλουν μέσα σε ένα δοχείο δύο χαρτάκια. Το ένα να γράφει τη λέξη «ΝΑΙ» και το άλλο τη λέξη «ΟΧΙ». Αν ο άγιος επιθυμεί να βγει η εικόνα από τον ναό, το χαρτάκι με τη λέξη «ΝΑΙ» θα ήταν αυτό που θα τραβήξει τυχαία ένα παιδάκι από το βάζο. Όπως και έγινε.

Θαύμα – θαύμα, ο Άγιος είπε ΝΑΙ!

Την παίρνει λοιπόν την εικόνα ο ιερέας και την πηγαίνει στο δωμάτιο της Γωγώς… Και τότε (θαύμα – θαύμα, ξανά) …«ο χώρος μυροβόλησε», όπως λέει στην «Espresso» στενός φίλος της οικογένειας.

Μετά (θαύμα – θαύμα, ξανά), αφού «από την επόμενη κιόλας ώρα η κατάσταση της υγείας της Γωγώς άρχισε να παρουσιάζει τρομακτική βελτίωση», λέει το ρεπορτάζ.
...μια εικόνα του Αγίου Νεκταρίου.
Όχι όποια κι όποια, αλλά εκείνη την… «θαυματουργή»!..



ΣΧΕΤΙΚΟ:

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

3 σχόλια:

stavroula είπε...

It's getting worst outta there :D

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΕΤΣΙ - ΕΤΣΙ!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ευαγγελία Κλουτσινιώτη
Η ΠΙΣΤΗ του καθενος κανεις δεν ξερει ποσο μεγαλη μπορει να ειναι.Ο ΘΕΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ. το καθε αρνακι απ το ποδαρακι του κρεμεται.

Panagiotis Michalopoulos
Η πίστη της θεατρίνας, είναι ίδια με τη δική σας; Όπως και αυτή του παπά του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ; Η πίστη δηλαδή ότι ο Άγιος Πορφύριος είναι προστάτης της πουτανιάς στο θέατρο;

https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/308530972507553