Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Νέκρος από πυρκαγιά ο Βαγγέλης Λειβαδάς

Νεκρός ανασύρθηκε ο 90χρονος θεατρικός επιχειρηματίας Βαγγέλης Λειβαδάς, από το διαμέρισμά του στη Γλυφάδα, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2.30 το μεσημέρι σήμερα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η φωτιά ξέσπασε από αερόθερμο.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε επίσης με αναπνευστικά προβλήματα και ισχυρό σοκ η σύντροφος της ζωής του, ηθοποιός Σμαρούλα Γιούλη.

Έρευνες στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, στην οδό Κολοκοτρώνη 19, στη Γλυφάδα, διεξάγει το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής, προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς.

πηγή: ΤΑ ΝΕΑ
Σμαρούλα Γιούλη
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1934. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Δ. Ροντήρη και συνέχισε με χορό και τραγούδι. Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε για πρώτη φορά, 9 ετών το 1943

3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ποιος ήταν ο Βαγγέλης Λειβαδάς

Ο Βαγγέλης Λειβαδάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Από παιδί ακόμα μαγεύτηκε από τον κόσμο του θεάτρου. Η πρώτη του δουλειά ως παραγωγός ανέβηκε στο θέατρο το 1958 και από τότε μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του πάνω από 360 παραγωγές, που περιλαμβάνουν από το αρχαίο ελληνικό θέατρο, το κλασσικό θέατρο, ως την επιθεώρηση, την οπερέτα το μιούζικαλ, και γενικότερα από όλο το φάσμα του θεατρικού ρεπερτορίου.

zougla.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου από το Β΄Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει η κηδεία του θεατρικού επιχειρηματία Βαγγέλη Λειβαδά, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από πυρκαγιά χθες στο σπίτι του στην Γλυφάδα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του οικογενειακού του περιβάλλοντος, η σύζυγος του επιχειρηματία και ηθοποιός Σμαρούλα Γιούλη που μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ και με εγκαύματα σε νοσοκομείο της Αθήνας, είναι ήδη σε καλύτερη κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα πάρει εξιτήριο.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σε αερόθερμο που έπεσε στο πάτωμα και πιθανότατα από τη θερμότητα άρπαξαν φωτιά τα κλινοσκεπάσματα, οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά που στόιχισε τη ζωή του θεατρικού παραγωγωγού Βαγγέλη Λειβαδά, στο διαμέρισμά του στη Γλυφάδα.

Ο 90χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος στο κρεβάτι του, δίπλα στο οποίο ήταν το αερόθερμο και όπως έγινε γνωστό δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί γιατί είχε κινητικά προβλήματα.

http://www.dailynews24.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=9194:from-fan-the-fire-that-killed-the-vangelis-livadas