Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Νίκος Γιγουρτάκης: Παντελόνια, σώβρακα, κλπ, ...όλα σε μπαζάρ!

Νίκος Γιγουρτάκης: 
Παντελόνια, σώβρακα, κλπ, ...όλα σε μπαζάρ!

«O ΚΥΡΙΟΣ Τάκης», όπως διαβάζω, αποφάσισε να βγάλει τα ρούχα και τα αξεσουάρ του «χαμένου» του παιδιού Νίκου, σε μπαζάρ, για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Κάλεσε λοιπόν έναν από τους κολλητούς του παιδιού του, τον Μενέλη (όπως λέει ο Νάσος Γουμενίδης), και του ζήτησε να διοργανώσουν μια μέρα στο μαγαζί του ένα μπαζάρ με τα προσωπικά αντικείμενα του "ΓΙΓΟΥ".

Ο Μενέλης συμφώνησε αμέσως και ορίστηκε η 19η Νοέμβρη ως η μέρα του Νικόλα. 




1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ...

1. αν ειναι δυνατον, τι αηδιες ειναι αυτες?? εντελως βλαμμενη ειναι αυτη η οικογενεια??
(Σήμερα 01:40 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

2. i oikigeneia genika fenetai polu feugati,polu amerikaniko to olo skiniko-aspra rouxa stin kideia,party gia na giortasoun ti zoi tou kai tora ayto-alla stin ellada ola ayta akougontai ligo kapos...
(Σήμερα 02:48 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

3. εγω δεν ειπα οτι η οικογενεια δεν ποναει, και συμφωνω επισης οτι ο καθενας αντιδρα διαφορετικα σε τετοιες καταστασεις. και ειναι λογικο οι ανθρωποι να θελουν να θυμουνται τον γιο τους και οποτε τους δινεται η ευκαιρια να μιλανε για αυτο. αλλα σε αυτη την περιπτωση (και εδω φταιει και το σταρ!) εχει παραγινει ρε παιδια, γιατι πραγματικα το παιδι δεν ηταν τπτ! κριμα κι αδικο που εφυγε, ποναει η οικογενεια και λογικο, αλλα εχει παρουσιαστει λες και ηταν καμια τρομερη προσωπικοτητα ο μακαριτης, ο οποιος απ'ο,τι καταλαβα ηταν ενα πλουσιο τπτ! δλδ το μπαζαρ τι νοημα εχει ακριβως? να παρουμε τα προσωπικα του αντικειμενα να τα κρατησουμε για φυλαχτο?
(Σήμερα 03:36 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=93351







Σήμερα 02:51 από χρήστη Χωρίς Όνομα
Το πώς πονάει κάθε οικογένεια το χαμό του ανθρωπου τους μπορεί να είναι διαφορετικό από οικογένεια σε οικογένεια.Ο πόνος όμως είναι ο ίδιος.Ας μην κατακρίνουμε και αυτό ακόμα.Έλεος.