Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Η Ελένη Μενεγάκη για να είναι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά στην εκπομπή της...

Η Ελένη Μενεγάκη για να είναι σίγουρη...

Η Ελένη Μενεγάκη για να είναι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά στην εκπομπή της, ότι δεν θα υπάρχουν ανατροπές, δεν θα έρθουν τα πάνω κάτω, και τα κάτω... πάνω ψηλά...

Για να είναι σίγουρη ότι θα στέκεται όρθια στη νέα σεζόν, ...
...έκρινε απαραίτητη την παρουσία ενός ιερέα που θα έδινε τις ευλογίες του στο ξεκίνημα της εκπομπής…
Στην φωτογραφία που δημοσιεύει το περιοδικό HELLO, βλέπετε την Ελένη και τους συνεργάτες της την ώρα του ευχέλαιου...
πηγή: zappit.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

How old is Helen Menegaki?

P. MICHALOPOULOS είπε...

Βιογραφία

Γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1969.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο Mega Channel σαν συμπαρουσιάστρια με την εκπομπή Κοκτέιλ δίπλα στον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη και έπειτα, επίσης σαν συμπαρουσιάστρια, στο τηλεπαιχνίδι Mega Banca στο ίδιο κανάλι στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου. Από το 1995, παρουσίαζε για 10 χρόνια τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1, αφού είχε αποχωρήσει από την παρουσίαση της εκπομπής η Πόπη Χατζηδημητρίου. [1] με επιτυχία την ίδια εκπομπή, ενώ την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε στην κωμική τηλεοπτική σειρά Πάτερ ημών στο ίδιο κανάλι. Από τον Σεπτέμβριο του 2005 παρουσιάζει πρωινό μαγκαζίνο στον Alpha με τίτλο Καφές με την Ελένη. Μετά από 16 χρόνια παρουσίασης στην πρωινή ζώνη, τον Σεπτέμβριο του 2011, ο Alpha ανακοίνωσε την μετακίνηση της εκπομπής της στην μεσημεριανή ζώνη.

Το 2001 παντρεύτηκε τον Γιάννη Λάτσιο και έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά. Στις 29 Ιανουαρίου 2010 ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιό τους.


http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7_%CE%9C%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BA%CE%B7