Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Κουμπάρα, η Τραγουδίστρια Τάμτα Γκοντουάτζε (Tamta Goduadze), στο… «ιερό» μυστήριο του γάμου!!!..

Κουμπάρα, η Τραγουδίστρια Τάμτα Γκοντουάτζε (Tamta Goduadze), στο… «ιερό» μυστήριο του γάμου!!!..

Διαβάζω:

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ένωσε η Τάμτα την τραγουδίστρια Σοφία Στρατή με τον εκλεκτό της καρδιάς της, επίσης τραγουδιστή, Αντώνη Δόμινο.

«Νιώθω πολύ όμορφα. Είναι από τις πιο σημαντικές ήμερες της ζωής κάποιου» δήλωσε ευτυχισμένη η νύφη ενώ ο γαμπρός πρόσθεσε: «Ήρθε η ώρα η καλή, περιμέναμε πολλά χρόνια» αμέσως μετά την τελετή.

Το ζευγάρι ήταν 8 χρόνια μαζί, πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και όπως αποκάλυψε η Σοφία Στρατή «Γνωριστήκαμε σε μια κοινή δουλειά».

Για μήνα του μέλιτος δεν υπάρχει κάποια άμεση σκέψη αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του γαμπρού στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και της Τάμτα στην «Πύλη Αξιού» δεν του το επιτρέπουν. Ο ίδιος δήλωσε όμως : «Μπορεί να πάμε πιο μετά, σε κάνα μήνα, δυο».

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο επίσης τραγουδιστής, Μιχάλης Μόσχος και η Τάμτα: «Να ζήσουνε, να τους χαιρόμαστε όλοι μας, τους αγαπώ πάρα πάρα πολύ. 

Είναι η πρώτη φορά που παίρνω αυτόν τον ρόλο και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη» είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

http://www.yupi.gr/gossip/c33783/Tamta.html

Κουμπάρα, η Τραγουδίστρια Τάμτα Γκοντουάτζε (Tamta Goduadze), στο… «ιερό» μυστήριο του γάμου!!!..

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLa-cPmpKDUoZxJo3UfWqsa-SObsAmbRJdYKvxcz3gSizxXqd42pKdKwSFngETZ-5bwaFuzhx_Yo7amuPK3f_xcWNJhtEA-rzRb-PiKpHBLeJLQN7Sn-n4vzT1REBZpUj3dE0O0huITs-K/s1600/DOMINOS_MOSXOS_STRATI_19092011.jpg

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Τάμτα Γκοντουάτζε

Γεννήθηκε στη Γεωργία στις 10 Ιανουαρίου του 1981.

Ξεκίνησε το τραγούδι από την ηλικία των πέντε ετών. Το 2003 έλαβε μέρος στο talent show του Mega "Super Idol", όπου κέρδισε τη δεύτερη θέση.
Ακολούθησαν συνεργασίες με ονόματα όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιώργος Νταλάρας.

Τον Ιανουάριο του 2007, η κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε τη συμμετοχή της Τάμτα ως υποψήφια στον προκριματικό διαγωνισμό της 52ης eurovision με το τραγούδι «With Love», το οποίο τελικά δεν επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Διαγωνισμό.
Τη σεζόν 2010-2011 πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «RENT».

Έχει αποκτήσει μία κόρη, την Άννι, από το γάμο που έκανε σε μικρή ηλικία στη Γεωργία.
Μετά το διαζύγιό της, η Τάμτα μετακόμισε στην Ελλάδα.