Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Espresso: Θρήνος για το γελαστό κορίτσι της μόδας

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Σοκ στον χώρο της μόδας από τον άδικο χαμό γνωστού μοντέλου. Η 24χρονη Κάλι Μουλκιώτη βρήκε τραγικό θάνατο στη Βούλα τα ξημερώματα της Πέμπτης. 

Το αυτοκίνητό της, που το οδηγούσε η ίδια, εκτράπηκε της πορείας του, χτύπησε σε δέντρο και σε δευτερόλεπτα τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο και να καεί ζωντανή.

Το εντυπωσιακό μοντέλο επέστρεφε στο σπίτι της ύστερα από νυχτερινή διασκέδαση και κατευθυνόταν προς την παραλιακή λεωφόρο. Στο ύψος της Ασκληπιού, στην περιοχή της Βούλας, η άτυχη Κάλι άφησε την τελευταία της πνοή. Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας, σοκαρίστηκαν αντικρίζοντας το απανθρακωμένο σώμα της. Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο και από τα αρμόδια όργανα της Τροχαίας αναζητήθηκαν οι οικείοι της, με μοναδικό στοιχείο τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου της.

Αμέσως κλήθηκε ο πατέρας της, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η κόρη του είχε αυτό το τραγικό τέλος. Το απανθρακωμένο πτώμα δεν βοηθούσε αρχικά στην αναγνώριση της ταυτότητάς του. Ωστόσο τα αδιάψευστα στοιχεία, όπως ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, αλλά και η μάταιη αναζήτηση του μοντέλου από τους οικείους της καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας μαρτυρούσαν, όσο κι αν δεν ήθελαν να το πιστέψουν, ότι εκείνη ήταν στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Η πανέμορφη Κάλι Μουλκιώτη εργαζόταν ως μοντέλο, αλλά και στις δημόσιες σχέσεις γνωστών νυχτερινών κέντρων.
Tο 2005, σε ηλικία 18 χρόνων, είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, χωρίς όμως να πάρει κάποια διάκριση. Παρ’ όλα αυτά την ίδια χρονιά δοκίμασε ξανά να αναμετρηθεί σε διαγωνισμό ομορφιάς, για τον τίτλο της Miss Bikini, τον οποίο κέρδισε.

www.espressonews.gr 

Espresso: Θρήνος για το γελαστό κορίτσι της μόδας

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Βαλέρια Μεζιριάδου («Μοντέλο»): Την ερωτεύτηκε ο Χάρος… (πέθανε στα 33 της, προχθές το βράδυ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: