Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Το ζευγάρι των ηθοποιών, Κατερίνα Σαβράνη – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, έγιναν (μετά από μακροχρόνια σχέση) κανονικό ζευγάρι, με… «μυστικό» γάμο!

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPtz7S9RxHZoqYT17wL1RBPVmPaIrs1KzxHO_V3TfWKbIaK1fECVkNKl8sb6fCl4X1eTzgFaCMn1yXPywSmfe__k0iow7S5bDsLVFsf1jTtnD_pZCHL8XJhwP0_rhLWF8AIcD4wz1zyvY/s1600/%CE%9A%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%95.jpg
Διαβάζω:

Μυστικό γάμο τέλεσαν πριν από δυο ημέρες η Κατερίνα Σαβράνη, η τηλεοπτική Βιβή από τη «Ζωή της άλλης», με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. 

Ο γάμος έγινε με απόλυτη μυστικότητα την Κυριακή στον Άγιο Δημήτριο στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα Μικελίνα.

Πηγή: gossip-tv.gr


2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω:

Η Κατερίνα Σαβράνη γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Έχει καταγωγή από την Κρήτη, με μπαμπά από το Ηράκλειο και μαμά από τα Χανιά όπου και μετακόμισε σε ηλικία 11 ετών με όλη την οικογένειά της. Ασχολείται με το θέατρο από τα 14 της και έχει συμμετάχει σε πολλές παραγωγές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές πέραν του θεάτρου. Τελειώνοντας το σχολείο πήγε στη Γαλλία προκειμένου να σπουδάσει θέατρο, δούλεψε αρκετά εκεί και μετά επέστρεψε και συνέχισε την καριέρα της στην Ελλάδα.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω:

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007, και έγινε ένα αχώριστο ζευγάρι. Η Κατερίνα και ο Κωνσταντίνος, μπορεί να είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, ωστόσο δεν έχουν συνυπάρξει ποτέ έως σήμερα στην τηλεόραση ή στο θεατρικό σανίδι.