Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Εφημερίδεεεεες

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

Με μερική στάση πληρωμών, έως ότου αποδώσουν τα νέα μέτρα, είναι υποχρεωμένη να απαντήσει η κυβέρνηση στην εκούσια και εκβιαστική «καθυστέρηση» της 6ης δόσης από τους δανειστές.

Τα αποθέματα αρκούν μόνον για την καταβολή μισθών και συντάξεων για τον Σεπτέμβριο, ενδεχομένως και για τον Οκτώβριο.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=387654&cid=6

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

Αστοχίες, ψέματα και λεονταρισμοί έφεραν... δηλώσεις μετανοίας!

Χωρίς μέχρι στιγμής να έχουμε πληροφορηθεί τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους η τρόικα έφυγε από την Αθήνα και χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία επιστροφής της, η έκτη δόση του δανείου παραμένει στον αέρα, ενώ για το νέο δάνειο, που υποτίθεται ότι αποφασίστηκε στις 21 του περασμένου Ιουλίου, δεν γίνεται πλέον ούτε λόγος.

Καταστροφικοί χειρισμοί έχουν οδηγήσει τη χώρα στο χείλος του ολέθρου, με τον υπουργό των Οικονομικών να υποχρεώνεται τώρα σε νέες δεσμεύσεις εν ονόματι του ελληνικού λαού, ενώπιον των δανειστών.

Στην Ουάσιγκτον, κατά τις συναντήσεις του με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, αλλά και με τα μέλη του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Ινστιτούτου, έκανε επίδειξη των νέων σκληρών μέτρων και δεσμεύτηκε και για νέα.

Και όχι μόνο αυτό! Τώρα μας ζητούν και... δηλώσεις μετανοίας, δηλαδή να βάλουμε την υπογραφή μας κάτω από τις δεσμεύσεις μας!

Την ίδια ώρα, παραδεχόταν πως εξαιτίας της αδράνειας και των ατυχών χειρισμών, η τρόικα εγκατέλειψε τη χώρα. Διότι πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η δήλωσή του ότι «η τρόικα επιστρέφει», αν ήταν… προγραμματισμένη και συμφωνημένη η αναχώρησή της, όπως διατεινόταν μέχρι πρότινος;

[...]

Σοφία Βούλτεψη

http://www.elzoni.gr/html/ent/887/ent.13887.asp