Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Τα διαμάντια στο νυφικό, θα είναι ασορτί με αυτά στη μήτρα του Δεσπότη στο «μυστήριο»;

Τα διαμάντια στο νυφικό, θα είναι ασορτί με αυτά στη μήτρα του Δεσπότη στο «μυστήριο»;

Όπως μαθαίνω...
Είναι μαζί αρκετά χρόνια και ήδη έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Δεν ξέρω αν έχουν κάνει πολιτικό γάμο (μάλλον θα έχουν κάνει) διότι δεν μας το ξεκαθαρίζει αυτό το σημερινό ρεπορτάζ της κ. Σάσας Σταμάτη, στην Εσπρέσο. Μας λέει μόνο ότι «όσον αφορά τον θρησκευτικό γάμο, ήταν κάτι που δεν τους άγχωνε ιδιαίτερα».
Χωρίς άγχος λοιπόν, και να που τώρα «έφτασε η ώρα για την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους», για ένα τέτοιο σόου (θρησκευτικό, ας το πούμε) μια και πρόκειται για «έχοντες και κατέχοντες»… Για ένα από τα ζευγάρια της… high society, όπως μας λέει το ρεπορτάζ.

Ποιοι είναι; Διαβάζω:
«H επιχειρηματίας Ναταλία Βάρδα της γνωστής οικογενείας και ο Δάκης Πουλαντζάς πολύ σύντομα ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Θα κάνουν τον θρησκευτικό τους γάμο στις 14 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.»

High society, λοιπόν, και…
Η νύφη, έχει επιλέξει ένα all time classic νυφικό γνωστού οίκου, το οποίο θα συνδυάσει άψογα με διακριτικά διαμαντένια κοσμήματα. (σ.σ. Τα διαμάντια στο νυφικό, θα είναι ασορτί με αυτά στη μήτρα του Δεσπότη στο «μυστήριο»; Ή δεν θα έχουν Δεσπότη;)

High society, λοιπόν, και…
Το ζευγάρι αμέσως μετά το «μυστήριο» του γάμου ετοιμάζει για τους καλεσμένους μια glamorous δεξίωση με σούπερ μενού και καταπληκτική μουσική στο Ekali Club.

High society, λοιπόν, και…
Στον γάμο του ζευγαριού αναμένεται να παρευρεθούν γνωστά επιχειρηματικά και εφοπλιστικά ονόματα από τον ευρύτερο κύκλο που διαθέτουν οι δύο οικογένειες.

Πηγή: www.espressonews.gr

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ: «Η νύφη, που φημίζεται για το στιλ της, για την πιο σημαντική μέρα της ζωής της έχει επιλέξει ένα all time classic νυφικό γνωστού οίκου, το οποίο θα συνδυάσει άψογα με διακριτικά διαμαντένια κοσμήματα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: