Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Μπράβο λοιπόν! Είναι ακόμα στο επιτελείο του Θεού ο... Διάβολος!!!..

Anna Papas
Anna Papas
"Ο Θεός, για να ασκήσουμε τις αρετές, επέτρεψε να υπάρχουν οι άρρωστοι, οι φτωχοί κ.λ.π. Μπορούσε και τους άρρωστους και τους φτωχούς, όλους να τους οικονομήσει, άλλά τότε θα είχαμε την ψευδαίσθηση ότι είμαστε ενάρετοι." (Γέροντας Παΐσιος Αγιορείτης)

Panagiotis Michalopoulos
«Επέτρεψε να υπάρχουν οι άρρωστοι, οι φτωχοί». Σε ποιόν το επέτρεψε ο Θεός; Στον Διάβολο;

Μονή Κερνίτσας Εκκλησία Ταξιαρχών
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ... 

Panagiotis Michalopoulos
Αν κατάλαβα λοιπόν καλά, επέτρεψε ο Θεός στον Διάβολο - στη Γη όπου βρίσκεται με μετάταξη και ειδική αποστολή - του επέτρεψε να βασανίζει με αρρώστιες τους ανθρώπους… Με σκοπό, από ό,τι λέτε, να ενισχύσει τις στρατιές των αγγέλων του, και κατ επέκταση την προσωπική του θεϊκή δύναμη!
Μπράβο λοιπόν! Είναι ακόμα στο επιτελείο του Θεού ο Διάβολος, συνεργάτης πιστός, και μάλιστα σε μια τόσο πολύ σημαντική – στρατηγική – θέση!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=207616085960863&id=100000457164874
Ο Διάβολος στη Γη. 
Τώρα και σε ρόλο Μπάτμαν (όχι Μπάρμαν), στην υπηρεσία του Θεού!!!..

1 σχόλιο:

ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ είπε...

ΕΛΕΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ; ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΓΝΟΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΑΜΑΡΤΑΝΩ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ... Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ Ή ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ!