Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ο κ. Νάσος Γουμενίδης, … «ξαναχτύπησε»!


Πριν από μια εβδομάδα ο κ. Νάσος Γουμενίδης, θα διάβασε φαντάζομαι το μπλογκ μου με εκείνο το ερωτηματικό μου σχετικά με το αν έχει γυρίσει πορνό η Καλομοίρα. Έγραψε τότε αμέσως ο κ. Γουμενίδης ένα οργισμένο άρθρο ότι τάχα «εμπλέκουν την Καλομοίρα, ενώ είναι αθώα». Βέβαια, δεν έγραψε πώς και του ήρθε τώρα αυτό το ενδιαφέρον (το βίντεο κυκλοφορεί ένα χρόνο τώρα) διότι δεν ήθελε προφανώς να πει ότι το διάβασε στο «χαίρετε»… (αν το διάβασε εδώ το θέμα, ή από αλλού που είχε αυτόματα αναπαραχθεί, χωρίς να αναφέρεται το μπλογκ μας σαν πηγή…) 

Μάλιστα κ. Γουμενίδης είπε ότι δεν βάζει στη σελίδα του το βίντεο, άλλα πήρε από αυτό μια φωτογραφία (της φερόμενης ως Καλομοίρας σε πορνό ταινία), φωτογραφία σε στάση στα τέσσερα, και την δημοσίευσε «για του λόγου το αληθές» όπως έγραψε… 

Την ίδια μέρα το θέμα έπαιξε (μετά τον κ. Γουμενίδη) και στην τηλεόραση του Σταρ (με μερικές σκηνές από το βίντεο) σε ρεπορτάζ με τίτλο… «παγκόσμια αποκλειστικότητα»!..

Χτες ο κ. Νάσος Γουμενίδης, …«ξαναχτύπησε! 
Τη φορά αυτή, έβγαλε στη φόρα μια φωτογραφία της Βουγιουκλάκη στην οποία η μακαρίτισσα είναι γυμνή… Την δημοσίευσε όχι από ασέβεια, όπως γράφει, άλλα διότι ήθελε να μοιραστεί μαζί μας αυτό το ντοκουμέντο, δεδομένου ότι η φωτογραφία αυτή φέρει επάνω της μια σφραγίδα (της χούντας μάλλον) σφραγίδα απαγορευτική για δημοσίευση…

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΜΕΤΑΣΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ:

Σήμερα 14:58 από χρήστη Χωρίς Όνομα

αυτή με το που παντρεύτηκε, σταμάτησε να είναι το γλυκό, χαριτωμένο κοριτσάκι που ξέραμε, και άρχισε να γίνεται σαν όλες τις άλλες.. να παίρνει σβάρνα τα περιοδικά και να φωτογραφίζεται όσο πιο προκλητικά μπορεί.. χώρια που κάνει το ίδιο και στις εμφανίσεις της.. το ντύσιμο της έγινε πολύ.. ξεκολέ... ο άντρας της γιατί δεν την μαζεύει?.. καλός μαλάκας είναι κι αυτός.. αα, ρε Καλομοίρα πως κατάντησες έτσι... κρίμα..

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=82210

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011

Huuricane Irene: Λες Σταυρούλα να γυρεύει κάτι στη Ν. Υόρκη ο Τυφώνας; Λες, να… κυνηγάει την κακομοίρα την Καλομοίρα μας; :-)

http://xairete.blogspot.com/2011/08/d-stavroula.html