Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ο πρωθυπουργός του Φαναρίου, κ. κ. Βαρθολομαίος, προς τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας Γενς Στόλτενμπεργκ …

Η πιο πάνω φωτογραφία, κοσμεί δημοσίευμα της ηλεκτρονικής «Ζούγκλας» με τίτλο: «Συλλυπητήριο μήνυμα Βαρθολομαίου στον πρωθυπουργό της Νορβηγίας», στο οποίο ο οικονομικός πατριάρχης αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Οι ευγενείς πολίτες της Νορβηγίας… […] Αντιμέτωποι με τη διάσπαση, παρέμειναν και θα παραμείνουν ενωμένοι και πιστοί μέχρι τα βουνά της Ντόβρε να καταρρεύσουν.»

Πηγή: 
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=355763&cid=5

Περί… «πίστεως και πατρίδος», λοιπόν, ο λόγος!

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011, 12:20

«Διαβολικό» χαρακτήρισε το μακελειό ο μέντορας του Behring

Μπορεί να είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό, όμως ο Paul Ray (το πραγματικό του όνομα είναι Paul Cinato), είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός κρίκος στη φρικιαστική αλυσίδα της σφαγής της Ουτόγια. Ο Βρετανός Ray, είναι ο άνθρωπος τον οποίο ο Νορβηγός μακελάρης αποκαλεί μέντορά του, με τον ίδιο φυσικά να καταδικάζει τις πράξεις του.

Σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα στους Τάιμς, ο Ray παραδέχεται μεν ότι μπορεί να αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Behring, αλλά τονίζει ότι «αυτό που έκανε ήταν πραγματικά διαβολικό. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο για να υλοποιήσω τα ιδανικά μου».

Ο 35χρονος Βρετανός, πρώην μέλος του ακροδεξιού κινήματος English Defence League (EDL), είναι αρχηγός της οργάνωσης των «Ναϊτών Ιπποτών», η οποία είναι εμπνευσμένη από τις εκστρατείες των σταυροφόρων το Μεσαίωνα κατά του Ισλάμ, ενώ έχει ιστολόγιο στο οποίο υπόγράφει ως Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος, όπως αναφέρεται στο 1.500 σελίδων μανιφέστο του Behring που δημοσίευσε στο Διαδίκτυο, πριν προβεί στις αποτρόπαιες πράξεις του.

Ο Ray εγκατέλειψε τη Βρετανία για τη Μάλτα το 2008, μετά τη σύλληψή του για υποκίνηση φυλετικού μίσους μέσω του blog του.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=355729&cid=5