Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Παντρεύτηκε ο αρχηγός της ΑΕΚ - στο γκολφ της Γλυφάδας. (στο «Ησαΐα χόρευε», έγινε – φυσικά – «της πουτάνας», ΚΑΙ σε αυτό το «μυστήριο»)

 ΤΟ "ΧΕΡΙ" ΤΟΥ ΠΑΠΑ...

Όπως μαθαίνω σήμερα…

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Περικλής Δορκοφίκης, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της Κατερίνας Πάλλα. Το ζευγάρι, έπειτα από εφτά χρόνια, ενώθηκε χθες (Παρασκευή) με τα ιερά δεσμά του γάμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο γκολφ της Γλυφάδας. 
ΤΑ "ΙΕΡΑ" ΔΕΣΜΑ...
Οι καλεσμένοι, μεταφέρθηκαν στον χώρο της εκκλησίας με τραινάκι. Η νύφη έλαμπε μέσα στο νυφικό της, το οποίο ήταν σχεδιασμένο αποκλειστικά για εκείνη από την Βάσια Ζωζοπούλου.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι (με γεύμα με νηστήσιμα, προφανώς), σε γνωστό χώρο της παραλιακής, όπου το ζευγάρι έκανε την είσοδο του με το τραγούδι «OK» του Νίνο.
Το ζευγάρι δεν σταμάτησε στιγμή να χορεύει και να δείχνει πόσο ευτυχισμένο και ερωτευμένο είναι πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

 
Στο «Ησαΐα χόρευε», έγινε – φυσικά – «της πουτάνας», ΚΑΙ σε αυτό το «μυστήριο»...

2 σχόλια:

Mιχάλης είπε...

Ναι Παναγιώτη, στη δεξίωση του γάμου είμαι σίγουρος ότι το γεύμα ήταν σύμφωνα με το τυπικό της ημέρας το οποίο διαβάζω στο ημερολόγιο : 8 Ιουλίου, Παρασκευή. Νηστεία άνευ οίνου και ελαίου! Τημ καλημέρα μου

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ο Μιχάλης, σχολιάζει το θέμα... "Στο «Ησαΐα χόρευε», έγινε – φυσικά – «της πουτάνας», ΚΑΙ σε αυτό το «μυστήριο»."

http://xairete.blogspot.com/2011/07/blog-post_479.html