Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣ… ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

Ο Ντομινίκ Στρος Καν, μετά τη διαφαινόμενη αθώωσή του για τον … φερόμενο βιασμό της καμαριέρας, σκέπτεται να πολιτευτεί στην Ελλάδα, καθώς εδώ έχει σίγουρη την πρωθυπουργία και βάλε. 

Εκτός κι αν δεν τον αφήσει η Καθολική Εκκλησία, η οποία ετοιμάζεται να τον ανακηρύξει Αγιο εν ζωή μετά το μαρτύριο που πέρασε από την καμαριέρα που τον… βίασε!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΔΑΣ
www.espressonews.gr


ΣΧΕΤΙΚΟ:
Άνθιμος προς Ντομινίκ Στρος-Καν:
[ΑΝΘΙΜΟΣ.jpg]
- Μη μου ζαρώνεις τη μυτίτσα, μη μου τραβάς τα αυτιά...
(σ.σ. αυτιά, και όχι βυζιά, ε;)… 
...Μη μου το κλείνεις το ματάκι, είσαι μια ζωγραφιά!

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Την απόσυρση από τη δίκη του Γενικού Εισαγγελέα του Μανχάταν, Σάιρους Βανς, ζήτησε χθες ο δικηγόρος της γυναίκας που κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση τον πρώην γενικό διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Ντομινίκ Στρος Καν, τονίζοντας ότι είναι «κακώς πληροφορημένος γι αυτήν».

«Κύριε Εισαγγελέα, Σάιρους Βανς, ζητάμε από εσάς και τους συνεργάτες σας να αποσυρθείτε εθελοντικά από την υπόθεση Στρος-Καν και στη θέση σας να οριστεί ένας ειδικός Εισαγγελέας», έγραψε σε χθεσινή επιστολή του, ο Κένεθ Τόμσον, δικηγόρος της 32χρονης καμαριέρας από τη Γουινέα.

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Αρνητική ήταν η απάντηση στο αίτημα του δικηγόρου της καμαριέρας, που κατηγορεί τον Ντομινίκ Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση, για απόσυρση του εισαγγελέα του Μανχάταν, Σάιρους Βανς, από την πολύκροτη δίκη. Εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα του Μανχάταν ξεκαθάρισε ότι ο εισαγγελέας του Μανχάταν αρνείται να παραιτηθεί από την υπόθεση.

Νωρίτερα, ο Κένεθ Τόμσον, ο δικηγόρος της καμαριέρας που κατηγορεί τον Ντομινίκ Στρος Καν για σεξουαλικά εγκλήματα εναντίον της, είχε ζητήσει με επιστολή του την αντικατάσταση του, καταλογίζοντάς του έλλειψη αμεροληψίας.

«Είναι δικαίωμα κάθε Αμερικανού πολίτη να δικάζεται από έντιμο και αμερόληπτο εισαγγελέα και το γραφείο σας έχει δείξει πως είναι ανίκανο να ανταποκριθεί σε αυτά τα κριτήρια», επεσήμανε ο Κενέθ Τόμσον, στην επιστολή του προς τον Σάιρους Βανς, κατηγορώντας τον και για «πιθανά αντικρουόμενα συμφέροντα» με τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ.