Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

AΠΙΣΤΕΥΤΟ Video:Τι κάνουν τα ΜΑΤ με τους κουκουλοφόρους;

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ:
Στο δελτίο ειδήσεων του Alter είδαμε ένα Video που έδειχνε τους κουκουλοφόρους να περπατάνε μαζί με τους αστυνομικούς των ΜΑΤ και να έχουν μια ιδιαίτερη οικειότητα που για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί ύποπτη... Ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε από τον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. να εξηγήσει τι ακριβώς βλέπαμε και δήλωσε πως αύριο θα του στείλει το video όπως θα το στείλει και στον εισαγγελέα...
news-piper.blogspot.com

ΔΙΑΒΑΖΩ: "Ντροπή σας" (Παρακρατικοί σε αγαστή συνεργασία με αστυνομικούς των ΜΑΤ, κρατώντας λοστάρια και φορώντας μάσκες...)

3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

To βίντεο που θα μιλάει όλη η Ελλάδα για την επόμενη εβδομάδα Κουκουλοφόροι ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/to_29.html?spref=fb

P. MICHALOPOULOS είπε...

Video ντοκουμέντο: Κουκουλοφόροι ανάμεσα στα… ΜΑΤ!

Δημοσιεύθηκε: 29.06.11 21:30

Ένα περίεργο video έπαιξε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter, όπου κουκουλοφόροι την ώρα των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, συνεργάζονται με άνδρες των… ΜΑΤ!
Μάλιστα ένας από τους κουκουλοφόρους, χτυπά φιλικά στον ώμο έναν εκ των αστυνομικών, ενώ όπως θα παρακολουθήσετε κι εσείς, συνομιλούν μεταξύ τους και στη συνέχεια απομακρύνονται από το σημείο.
Το συγκεκριμένο video ντοκουμέντο, θα τεθεί υπόψιν του Εισαγγελέα αύριο το πρωί όπως δήλωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου και διεμήνυσε στον εκπρόσωπο της Αστυνομίας Αθανάσιο Κοκαλάκη, ότι αναμένει να υπάρξει ταχύτατη έρευνα για το θέμα.
Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας από την άλλη, εμφανίστηκε έκπληκτος και δήλωσε ότι δεν έχει ιδέα για το εν λόγω περιστατικό: «Είμαι ειλικρινής και ξεκάθαρος. Ούτε και εγώ έχω ιδέα. Ωστόσο όμως μέσα από μια έρευνα θα φανεί» είπε, τηρώντας κάθε επιφύλαξη.

Πηγή: star

http://www.gossip-tv.gr/story/115648/video-ntokoumento-koukoulophoroi-anamesa-sta%E2%80%A6-mat

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αστυνομική έρευνα για συνεργασία αστυνομικών με παρακρατικούς

Δημοσίευση 29/06/2011 23:51 Ανανέωση 30/06/2011 00:29

Κατεπείγουσα έρευνα και Ένορκη Διοικητική Εξέταση διεξάγει η ΕΛΑΣ για την τυχόν συνεργασία παρακρατικών στοιχείων με άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αφορμή για την έρευνα αποτέλεσε βίντεο που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και έχει αναρτηθεί και στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα, στο επίμαχο βίντεο εικονίζονται άτομα, κατά τη διάρκεια των σημερινών επεισοδίων στο Σύνταγμα, τα οποία έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους – ένας εξ αυτών, μάλιστα, κρατούσε και λοστό – χαρακτηρίζονται ως παρακρατικοί και συνεργάζονται με αστυνομικούς για τη σύλληψη μέλους του ΑΝTΑΡΣΥΑ.

Όπως φαίνεται από το ίδιο βίντεο οι άνδρες των ΜΑΤ αφήνουν, στη συνέχεια, τους κουκουλοφόρους να μεταβούν πίσω από τις τάξεις των αστυνομικών δυνάμεων στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Αμέσως μόλις προβλήθηκε το βίντεο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής ζήτησε από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Ελευθέριο Οικονόμου τη διερεύνηση του θέματος.

Από την πλευρά του, ο κ. Οικονόμου έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας από την Ασφάλεια Αττικής και παράλληλα τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/63588/astynomikh-ereyna-gia-synergasia-astynomikwn-me-parakratikoys-koykoyloforoy