Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ντομινίκ Στρος Καν, ο φίλος του Άνθιμου: Καμαρώστε τον!!!..

Τετάρτη, 25 Μάιος 2011, 9:17
Από: dailynews24
info@dailynews.gr
Προς: Ιστολόγιο «XAIRETE»
michalopoulos_p@yahoo.gr

Ο Στρος Καν μέσω συνεργατών του έχει πλησιάσει μέλη της οικογένειας της καμαριέρας η οποία τον έχει καταγγείλει για απόπειρα βιασμού, προσφέροντας χρήματα ώστε να κλείσει η υπόθεση με διακανονισμό. Οι άνθρωποι του Στρος Καν πλησίασαν συγγενείς στης καμαριέρας στο χωριό της στη Γουινέα και τους πρόσφεραν χρήματα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η καμαριέρα προέρχεται από ένα πολύ φτωχό χωριό όπου το μηνιαίο εισόδημα των κατοίκων δεν ξεπερνά τα 45 δολλάρια.

Μία πηγή ανέφερε ότι η οικονομική πρόταση του πρώην Διευθυντή του ΔΝΤ αγγίζει ακόμα και τα 7 εκ. δολάρια. Η ίδια πηγή ανέφερε πως είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει συμφωνία και ο Στρος Καν θα μπορέσει να βγει από την επιτήρηση και να πετάξει στη Γαλλία.

Πηγές της εισαγγελίας της Νέας Υόρκης ανέφεραν πως ακόμα και αν η καμαριέρα αποσύρει την καταγγελία της υπάρχει πλήθος αποδεικτικών στοιχείων που θα χρησιμοποιηθούν για την καταδίκη του Στρος Καν.

Η καμαριέρα και οι συγγενείς της στη Νέα Υόρκη βρίσκονται υπό συνεχή προστασία από τις αστυνομικές αρχές, έτσι, ώστε να αποφευχθεί κάθε προσπάθεια εκφοβισμού ή επηρεασμού τους.

Εξάλλου, ο Στρος Καν πρέπει να εγκαταλείψει το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει προσωρινά. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναθέσει σε μεσίτη να του βρει ένα σπίτι για το οποίο είναι διατεθειμένος να πληρώνει έως και 500.000 δολάρια τον μήνα.


Εν τω μεταξύ μετά την είδηση αι σύμφωνα με την οποία το σπέρμα του Ντομινίκ Στρος-Καν, βρέθηκε στο γιακά του πουκαμίσου της καμαριέρας, το δίκτυο FoxNews.com έδωσε στη δημοσιότητα έναν διάλογο από την ημέρα της επίθεσης που «καίει» τον πρώην Γενικό διευθυντή του ΔΝΤ.

«Δεν γνωρίζεις ποιος είμαι;», φέρεται να ρώτησε ο Στρος-Καν την καμαριέρα, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επίθεσης που διήρκησε περίπου 30 λεπτά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο FoxNews.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 32χρονη, που δεν γνώριζε ποιος ήταν ο άντρας που διέμενε στη σουίτα, παρακαλούσε τον Ντομινίκ να σταματήσει.

«Σε παρακαλώ, σταμάτα. Μην το κάνεις», φέρεται να είπε η καμαριέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καμαριέρα μπήκε στο δωμάτιο του Στρος-Καν για να το καθαρίσει όταν ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του μπάνιου και εμφανίστηκε ολόγυμνος ο άντρας.

Η 32χρονη, που είναι μια βαθιά θρησκευόμενη μουσουλμάνα, αμέσως έκλεισε τα μάτια της κα έβαλε τα χέρια στο πρόσωπό της για να μην δει τον γυμνό άντρα αλλά τότε ήταν που ο Στρος- Καν βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί.
Την άρπαξε από πίσω, πιάνοντας τα στήθη της και προσπάθησε να τη ρίξει με τη βία στο κρεβάτι.

Οι αστυνομικές πηγές ανέφεραν επίσης ότι στα σεντόνια του δωματίου βρέθηκαν ίχνη αίματος, τα οποία και εξετάζουν στα εργαστήριά τους.

Η καμαριέρα είπε μάλιστα στους αστυνομικούς ότι προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον Στρος-Καν να την βιάσει προφασιζόμενη διάφορες δικαιολογίες.

«Το αφεντικό μου είναι στο διάδρομο», είπε η καμαριέρα στον 62χρονο, ένω τον παρακάλεσε να την αφήσει να φύγει λέγοντάς του ότι αυτή η δουλειά είναι πολύ σημαντική για εκείνη και δεν ήθελε με τίποτα να την χάσει.

«Σε παρακαλώ σταμάτα. Χρειάζομαι τη δουλειά μου. Μην το κάνεις. Θα χάσω τη δουλειά μου. Σε παρακαλώ σταμάτα», φώναζε η γυναίκα στον Στρος-Καν.

Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ απάντησε λέγοντάς της: «Όχι μωρό μου. Μην ανησυχείς, δεν θα χάσεις τη δουλειά σου. Δεν γνωρίζεις ποιος είμαι;».

Δυστυχώς, ο Ντομινίκ Στρος-Καν δεν το έβαλε κάτω. Η γυναικά τον έσπρωξε με δύναμη και προσπάθησε να φύγει αλλά γλίστρησε σε μια χάρτινη σακούλα που βρισκόταν στο πάτωμα και έπεσε στα γόνατα.

Τότε ήταν που ο 62χρονος βρήκε την ευκαιρία να την εξαναγκάσει σε στοματικό έρωτα.

Η 32χρονη κατάφερε να διαφύγει, σπρώχνοντας τον ξανά με δύναμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντομινίκ έπεσε πάνω σε ένα κομοδίνο και χτύπησε την πλάτη του. Αστυνομικές πηγές μάλιστα ανέφεραν ότι ο άντρας φέρει ένα σημάδι από χτύπημα στο σημείο που η καμαριέρα τους ανέφερε.

Τα μέλη της οικογένειας της 32χρονης καμαριέρας στη Γουϊνέα, έγιναν στόχος των φίλων του DSK για να κλείσει σιωπηρά η υπόθεση...


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Τρίτη, 24 Μαΐου 2011


Δεν υπάρχουν σχόλια: