Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Εάν η Ελλάδα αποφάσιζε να εγκαταλείψει το ευρώ…

Τρίτη, 10 Μάιος 2011, 20:47
Από: ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
hellas.macedonia.thessaloniki@gmail.com
Θέμα: Εάν η Ελλάδα αποφάσιζε να εγκαταλείψει το ευρώ…
Προς: michalopoulos_p@yahoo.gr


ΣΧΟΛΙΟ:
Μαΐου 10, 2011 στις 9:17 ΜΜ

Θα σωζόταν. Αν γίνει ΤΩΡΑ και μετά από διαπραγμάτευση από μια Δημοκρατική Κυβέρνηση. Η Ελλάδα θα σωζόταν το ευρώ θα κατέρρεε. Οπότε έχουμε (ΑΝ απελευθερωθούμε) άπειρα περιθώρια ελιγμών.
Διαφορετικά θα μας το επιβάλλουν ως το 2013 (ή νωρίτερα) με το κούρεμα που επίσης έτσι κι αλλιώς θα γίνει ως τότε κι οι Γερμανοί τα έχουν δρομολογήσει και τα δύο. Αφού περάσουν αρκετό μέρος των ομολόγων στο “αγγλικό δίκαιο” αντί του ελληνικού που κατά 90% είναι τώρα. Αφού μας ξεζουμίξουν και πλιατσικολογήσουν ό,τι μπορούν. Κι η Ελλάδα έτσι θα καταντήσει Γουατεμάλα ή Σομαλία. Τότε οι φον Παπανδρέου και Συμμορία (συν τους “πρόθυμους” Τραπεζοτσολιάδες Σαμαρά, Καρατζαφέρη κι εξαπτέρυγα) θα έχουν χορτάσει μίζες και μπορεί να χρειαστεί να το σκάσουν με ελικόπτερα.
Εκτός αν εμείς οι Πολίτες πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και σαρώσουμε τους δωσιλόγους της “Βουλής”. Αύριο είναι η ευκαιρία. ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Κούρεμα του “χρέους κι επιστροφή στη δραχμή τώρα ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

http://hellenicspace.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: